Autonvuokraus
Bari
Piilota
Italia // Bari
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bari

Autonvuokraus Barissa onnistuu näppärästi Sixt Autovuokraamon kautta, ja vuokra-auto allasi pääset tutustumaan ihanaan Italiaan kaikkein sujuvimmin. Nappaa Sixt Autovuokraamostamme käyttöösi luotettava henkilöauto tai perheelle sopiva farmari ja lähde Barista käsin tutkimaan Italiaa. Jos olet liikkeellä isolla kaveriporukalla, kattavassa autovalikoimassamme on myös minibusseja vuokrattavana. Voit luottaa autokalustomme vuokra-autojen turvallisuuteen sekä keskittyä tekemään lomastasi Barissa unelmiesi reissun. Voit hoitaa varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Valitse Sixt!

 
 • Bari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Enzo Ferrari
  70128 Bari

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus tarjoaa ponnahduslaudan Barin matkallesi

Kun olet matkaamassa Italiaan ja haluat tutustua Bariin sekä Italian rannikkoon kätevimmällä tavalla, suosittelemme autonvuokrausta Barin Sixt Autovuokraamosta. Tarjoamme useita huippulaatuisia lisäpalveluita matkallesi, jotta matkantekosi on sujuvampaa. Perheen nuorimmaiselle on valittavissa lastenistuin ja voit myös valita tilaukseesi lisäkuljettajan matkakumppanistasi tai puolisostasi, tai vaikkapa useammastakin henkilöstä matkaseurueessasi. Navigaattorin avulla löydät aina kohteeseesi. Otathan huomioon varatessasi matkaa Bariin, että voimme luvata pelkästään vuokra-auton kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Ajantasaiset tarjoukset löydät helposti verkkosivuiltamme. Varaa vuokra-auto siis jo nyt, ja voit aloittaa matkasi rennosti ja huolettomasti.

Italian kaunis eteläinen rannikko Barista käsin

Bari on Adrianmeren rannalla sijaitseva, noin 325.000 asukkaan satamakaupunki Etelä-Italiassa. Apulian alueen pääkaupunki on Napolin lisäksi Etelä-Italian tärkeimpiä keskuksia. Kun allasi on Sixt vuokra-auto, voit tutustua Bariin sekä sen ympäristöön joustavasti ja aina oman aikataulusi mukaan. Voit käydä tutkimassa kaupungin teattereita, kirkkoja, satamia ja muita nähtävyyksiä milloin haluat ja miten haluat. Suuntaa vaikkapa kaupungin kasvitieteelliseen puutarhaan, jonne ajat keskustasta kymmenessä minuutissa. Jos haluat rentoutumaan rannalle, sinulla on useita mainioita vaihtoehtoja, kuten kaupungin pääuimaranta Pane e Pomodoro. Voit myös suunnata pidemmille retkille. Ajele Italian läpi, maan toisella laidalla sijaitsevaan Napoliin. Kolmen tunnin matkalla näet ja koet aidon Italian. Tai mitä jos vain lähtisit ajamaan pitkin rannikkoa ja tutustuisit viehättäviin kyliin spontaanisti, ilman suunnitelmaa? Ajele aina Italian saappaankoron päähän, Leucaan asti. Koe upea lomareissu Italiassa Sixt vuokra-auton ratissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service