Autonvuokraus
Bari Lentoasema
Piilota
Italia // Bari // Bari Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bari Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Viale Enzo Ferrari
  70128 Bari IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRI
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Barin lentokentällä

Helpoin tapa aloittaa matkasi Barissa on hankkia vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi. Valikoimastamme löydät vuokra-autoja tunnetuimmilta merkeiltä edulliseen hintaan. Työmatkalle sopii kätevä henkilöauto, tilavaan farmariin tai maastoautoon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita ja urheilu- tai avoauto tuo matkaasi tyyliä. Valitse vielä tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme. Mikäli Barissa ajaminen ei ole tuttua, suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria helpottamaan suunnistusta, perheen pienimpien kanssa matkustaville löytyy puolestaan asten turvaistuimia ja mikäli haluatte jakaa ajamista seurueenne kesken, voit lisätä varaukseen myös lisäkuljettajapalvelun. Lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturva sekä matkanjatkumisturva, tuovat lisäturvaa matkallesi. Sixtin vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolmannen osapuolen tarjoama vastuuvakuutus sekä kolariturva.

Autonvuokraus Barin lentokentällä

Barin lentokenttä, lyhennettynä BRI, sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamon löydät kätevästi heti saapuvien lentojen tuloaulasta, toimipiste sijaitsee aivan uloskäynnin vieressä. Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme ja vuokra-auton voi palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koe historiallinen Bari vuokra-autolla

Etelä-Italiassa, Apulian maakunnassa, sijaitseva Barin kaupunki tunnettiin jo antiikin aikana nimellä Barium. Adrianmeren rannalla sijaitseva reilu 300.000 asukkaan kaupunki on täynnä historiallisia kohteita ja kauniita merenrantamaisemia. Tutustu esimerkiksi Pyhän Nikolauksen basilikaan, Basilica San Nicolaan, Il Succorpo della Cattedrale di Barin katedraaliin tai moniin muihin alueen kirkkoihin ja katedraaleihin. Apulian maakunta on Barin lisäksi täynnä kiehtovia kohteita, joihin ajaa kätevästi vuokra-autolla. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan Castel del Monten linnaan, Alberobellon herttaisiin trullitaloihin tai Ostunin viehättävään valkoiseen kaupunkiin, kaikki noin tunnin ajomatkan päässä Barista. Apulian maakunta on historiallisten kohteiden lisäksi myös kulinaristille unelmakohde, vieraile ihanissa masserioissa eli maatilaravintoloissa ja nauti paikallisia herkkuja ja viinejä. Kesäisin lämpötila nousee jopa yli 30 asteen, jolloin Bari hellii myös rantalomailijoita ja auringonpalvojia kauniilla hiekkarannoillaan. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi lisää joustavuutta ja vapautta, jolla voit kokea Barin ja Apulian maakunnan juuri sinulle sopivalla tavalla ja saat matkastasi kaiken irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bari Lentoasema BRI Viale Enzo Ferrari 70128 Bari 41.134186, 16.764029 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Bari Lentoasema BRI

Viale Enzo Ferrari
70128 Bari
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service