Autonvuokraus
Bergamo
Piilota
Italia // Bergamo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bergamo

Autonvuokraus Bergamossa Italiassa hoituu asiantuntevassa vuokraamossamme. Sixtin autovuokraamo Bergamossa tarjoaa mahdollisuuden sekä vuokra-autoihin, että lisäpalveluihin. Autokalustomme on iältään keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa, joten niistä löytyy nykyaikaisia mukavuuksia. Ajoneuvon vuokraus on mahdollista useasta kategoriasta. Vuokra-autoksi on autovalikoimassamme saatavilla taloudellisten henkilöautojen lisäksi myös neliveto maastureita, farmariautoja, avoautoja sekä urheiluautoja.

 
 • Bergamo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin autovuokraamo Bergamossa

Autonvuokraus Bergamossa on huoletonta ja mukavaa, sillä vuokra-auton lisäksi voit hankkia joitain lisävarusteita sekä lisäpalveluja vuokra-ajaksi. Myös vakuutukset hoituvat kauttamme. GPS-navigaattori on yksi lisävarusteista, joita on saatavilla. Mahdollisuus lisäkuljettajaan on myös, jolloin vuokra-autoa voi sinun lisäksesi ajaa myös vuokraamolle ilmoitettu toinen kuljettaja. Omia lastenistuimiakaan ei lapsimatkustajille tarvitse mukana olla, koska meiltä voit valita lisävarusteeksi myös ne. Huomioithan, että me emme voi taata sinulle tietyn mallista tai merkkistä ajoneuvoa, mutta pystyt valikoimaan, minkä autoluokan vuokra-auton haluat varata.

Käy vuokra-autolla Bergamossa läpi nähtävyyksiä ja nauti mukavasta matkustamisesta

Vuokra-auto Bergamossa on varsin hyödyllinen kulkuneuvo, kun aikeissa on tutustua kaupunkiin ja sen lukuisiin nähtävyyksiin. Vuokra-autolla ajat helposti vaikkapa tutustumaan kaupungissa sijaitsevalle Piazza Vecchia-aukiolle. Aukio on keskipiste Bergamon yläkaupungissa ja siellä on muun muassa upeita historiallisia rakennuksia ja kellotorni, jolla on korkeutta 52 metriä. Kellotornin huipulta löytyy näköalapaikka, josta voi ihailla kaupunkia. Aukio sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungista luoteeseen mentäessä. Vuokra-autolla ajat helposti myös Villaggio Crespi d'Addalle, joka on paitsi vanha teollisuuskylä 1800-luvulta, mutta se on myös valittu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kylässä voit esimerkiksi käydä vierailemassa tehtaanomistajan valtavassa palatsissa, työläisten vanhoissa kodeissa ja tietenkin myös tehtaassa. Kylä sijaitsee 15 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta ja vuokra-autolla sinne ajat noin 20 minuutissa. Mikäli sinua kiinnostaa idylliset Bergamon vuoristokylät, voit vierailla niissä vaikkapa vuokraamossa saatavilla olevalla neliveto maasturilla, jolla on helppo kulkea myös vuoristoteillä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service