Autonvuokraus
Bologna
Piilota
Italia // Bologna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bologna

Sixt autovuokraamot Bolognassa auttavat sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen ja niin sujuvan kuin mahdollista. Meiltä autonvuokraus Bolognassa on nimittäin mahdollista useista, helposti löydettävistä toimipisteistämme ja tarjoamme käyttöösi erilaisia vuokra-autoja lähtien silmiinpistävistä avo- ja urheiluautoista, kattaen tietysti perinteiset henkilöautot ja farmarit, ja päättyen maastureihin ja pakettiautoihin. Monipuoliseen ja jo valmiiksi kattavasti vakuutettujen vuokra-autojemme valikoimaan kannattaa kuitenkin tutustua jo ennalta, sillä autokalustomme voivat vaihdella eri toimipisteidemme välillä. Mikäli olet kiireinen, pidä mielessäsi, että autonvuokrauksen Bolognassa saa sujumaan entistä nopeammin varaamalla ajoneuvon etukäteen esimerkiksi mobiilisovelluksellamme, puhelimitse tai internet-sivujemme kautta.

 
 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza delle Medaglie d'Oro 4
  40121 Bologna

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Borgo Panigale

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Alcide de Gasperi 40/A
  40132 Bologna

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamot Bolognassa

Olemme halunneet luoda mahdollisimman hyvän autonvuokrauskokemuksen ja siksi tarjoammekin monipuolisia, moneen eri tarpeeseen vastaavia lisäpalveluita pelkän autonvuokrauksen ohella. Lisäpalveluitamme saat halutessasi käyttöösi helposti varaamalla ne autonvuokrauksen yhteydessä ja meiltä varauksen voi pientä lisämaksua vastaan tehdä myös alle 25-vuotias. Lisäpalveluiden ohella voit myös hankkia meiltä lisäturvaa niin halutessasi. Muistathan, että emme takaa sinulle vuokra-autosta tiettyä mallia tai merkkiä, mutta ehdottomasti haluamasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Vuokra-autolla Bolognassa

Autonvuokraus Bolognassa on enemmän kuin suositeltavaa, jos matkastaan haluaa saada hieman enemmän irti, sillä vuokra-autolla pääsee tutustumaan esimerkiksi kaupungin kuvankauniiseen ja herkullisten ruokien raaka-aineiden kotipaikkaan, eli kaupunkia ympäröivään idylliseen maaseutuun. Aitoa Italian tunnelmaa pääsee tuntemaan kierrellessään vuokra-autolla ihastuttavia pieniä kyliä ja tutustuessaan paikalliseen elämäntapaan. Vuokra-autolla voi helposti kiertää myös kaupungissa sijaitsevia nähtävyyksiä, joita ovat esimerkiksi maailman vanhin yliopisto sekä 1100-luvulla rakennetut kaltevat Asinellin ja Garisendan tornit, jotka toimivat kaupungin maamerkkeinä. Korkeampaan Asinellin torniin pääsee kiipeämään ylös ja ihastelemaan kaupunkia yläilmoista käsin. Tornit ovat vierekkäisiä ja ne löytyvät kaupungin keskustasta Piazza di Porta Ravegnalta. Omaksi nähtävyydekseen voisi kutsua myös kaupungin katettuja jalkakäytäviä, joita on montakymmentä kilometriä, sekä Piazza Maggiorea, jolla sijaitsevat muun muassa upea, monia arkkitehtorisia tyylejä yhdistelevä Palazza Comunale, maailman suurimpiin kuuluva San Petronion kirkko ja monta keskiaikaista palatsia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service