Autonvuokraus
Bolzano
Piilota
Italia // Bolzano
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bolzano

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Bolzanosta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea Italian-matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat ja ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrakokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit ja pariskunnille sekä yksin matkustaville meillä on tarjolla näppärät ja edulliset henkilöautot. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi verkkosivuillamme, ja tee varauksesi jo tänään! Saat asiakaspalvelijamme kiinni vuorokauden jokaisena päivänä. Vastaa siis Italian kutsuun, ja voit luottaa Sixtin auttavan sinut matkaan!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo varustaa sinut matkallesi Bolzanossa

Haluamme tehdä kokemuksestasi kanssamme parhaan mahdollisen, ja tarjoammekin matkallesi useita laadukkaita lisäpalveluita tekemään matkastasi vieläkin sulavamman ja antoisamman. GPS-navigaattori pitää sinut aina oikealla tiellä, ja vakuutus tuo kaivattua lisäsuojaa. Jos olet alle 25-vuotias, olet lämpimästi tervetullut vuokraamaan kauttamme. Huomioithan kuitenkin palveluitamme valitessasi, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia ajoneuvosta, vaan ainoastaan sen kategorian. Kattavan listan tarjouksistamme ja lisävarusteistamme löydät helposti verkkosivuiltamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos autonvuokraus Bolzanossa herättää kysyttävää.

Kaksi kulttuuria tutuksi Bolzanossa

Bolzano on hieman yli 100.000 asukkaan kaupunki Etelä-Tirolin alueella Italian pohjoisosassa. Alue liitettiin Italiaan vasta toisen maailmansodan jälkeen Itävallasta, joten siellä kaksi kulttuuria ovat näkyvillä vielä tänäkin päivänä. Tirolin pääkaupunki onkin kiehtova sekoitelma etelää ja pohjoista. Täältä jokainen matkaaja löytää varmasti jotain kiehtovaa tehtävää, nähtävää ja maisteltavaa. Sixt autonvuokraus Bolzanossa on mainio tapa tutustua tähän kiehtovaan alueeseen ja tutkia sitä oman aikataulusi mukaisesti. Käy vaikkapa tutustumassa vanhaan kaupunkiin ja sen keskiössä olevaan Waltherin aukioon. Sieltä löydät sekä näyttävän tuomiokirkon että mainiot ostosmahdollisuudet.

Bolzanon ehdottomasti tunnetuin nähtävyys Etelä-Tirolin arkeologinen museo, jossa säilytetään maailman vanhinta muumiota, Ötziä. Yli 5000 vuotta vanha muumio löytyi vuonna 1991 Similau-vuorelta, ja se on antanut paljon tietoa alueesta sekä siellä asuneista ihmisistä. Bolzanon nähtävyyksiin kuuluvat myös useat alueen vanhoista linnoista, kuten Runkelstein, Maretsch, Sigmundskron ja Rafenstein. Kaikki nämä linnat sijaitsevat noin viiden kilometrin matkan päässä Bolzanon keskustasta, joten saavutat ne näppärästi Sixt vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service