Autonvuokraus
Brindisi
Piilota
Italia // Brindisi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brindisi

Ollessasi matkalla Brindisiin autonvuokraus Sixtiltä Brindisissä käy käden käänteessä, eikä italiaa ole pakko osata. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee Brindisin lentokentän toimipisteessä ja löydät toimipisteemme helposti. Tarjoamme myös aukioloaikojen ulkopuolella auton palautusta ja vuokraamista pientä korvausta vastaan. Meillä on tarjolla erikokoisia autoja joka tarpeeseen aina henkilöautoista maastureihin, perinteisistä malleista luksusautoihin. Suurempaa seuruetta varten voit ottaa alle myös pakettiauton. Voit ajaa huoletta, sillä tarjoamme aina vapaat ajokilometrit. Matkanteko voi alkaa heti maahan saavuttuasi. Palveleva Sixt Autovuokraamosi Brindisissä odottaa, benvenuto!

 
 • Brindisi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tutustu nähtävyyksiin - ota vuokra-auto Brindisistä

Sixt Autovuokraamo Brindisin lentokentällä on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja ajat toimipisteeltämme kaupungin keskustaan noin 15 minuutissa hyvällä, uudella vuokra-autolla. Otathan huomioon, että voit valita laajasta autovalikoimastamme tarpeisiisi sopivan autokategorian, mutta emme takaa tiettyä automallia. Autonvuokraus Brindisissä on Sixtin kautta helppoa, ja lisäpalveluina voit liittää tilaukseesi turvallisen lastenistuimen pienille matkustajille, lisävakuutuksen mahdollisten epämieluisten yllätysten varalle tai GPS-navigaattorin ei-niin erinomaisen suuntavaiston varalle. Missä tarvitset oikein hyvää vuokra-autoa, täältä löydät sellaisen.

Vuokra-auto on hermoja lepuuttava tapa taittaa matkaa

Brindisi sijaitsee Italian korkokengän korossa, maailmankuulun oliiviöljyn tuottaja-alueen Apulian maakunnassa. Hedelmälliset viljelysmaat tunnetaan juuri oliivilehdoistaan ja viinitiloistaan, joihin kannattaa tutustua. Brindisissä olet Euroopan kulinarismin ytimessä. Kesällä matkustaessa kannattaa varata aurinkorasvaa, sillä paahde voi olla tukala. Ilmastoidussa vuokra-autossa matkanteko kuitenkin sujuu sukkelaan. 87.000 asukkaan Brindisi on peräisin roomalaisajalta, joten historiannälkäiset voivat sukeltaa maan perinteisiin lukuisissa eri kohteissa. Brindisi toimi hetken aikaa myös pääkaupunkina toisen maailmansodan aikaisissa poikkeusoloissa.

Palazzo Granafei Nervegnan historialliseen palatsiin ajaa kymmenessä minuutissa hyvinhoidettuja teitä pitkin. Parkkihalleja on monin paikoin kaupunkia, joten auto on helppo jättää tarvittaessa parkkiin ja jatkaa matkaa jalkaisin. Satamakaupunki Brindisistä on helppo jatkaa matkaa rannikkoa pitkin pohjoiseen tai etelään, mikäli ajohammasta kolottaa. Barin kaupunki sijaitsee tunnin ajomatkan päässä ja hurmaa merellisellä ilmastollaan, joka on Brindisin tapaan miellyttävä ympäri vuoden. Punta del Serronen ranta on suosittu rantalomakohde, joka soveltuu mainiosti koko perheelle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service