Autonvuokraus
Cagliari
Piilota
Italia // Cagliari
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cagliari

Buongiorno! Autonvuokraus Sardiniassa hoituu nopeasti ja edullisesti Sixt Autovuokraamo Cagliarin toimipisteellä. Vuokra-auto Cagliarissa on edullinen tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Onko tarpeissasi henkilöauto vai maastoauto? Molempia löytyy valikoimista, niin kuin myös avoautot, farmariautot ja pakettiautot sekä Mercede-Benz-sedanit. Voit helposti laskea verkkosivujemme laskurilla, minkä verran autovuokra tulee maksamaan. Voit myös tarkistaa, mihin toimipisteisiin voit palauttaa autosi vuokra-ajan päätteeksi. Tervetuloa Sardiniaan, eurooppalaisen kulttuurin kehtoon!

 
 • Sardinia Cagliari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sala Arrivi
  09030 Elmas

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Cagliarista ympäri Sardiniaa Sixt vuokra-autolla

Autovuokraamo Cagliarin alueella palvelee Sardinian lentokentällä ja on helposti löydettävissä, tunnistat meidät oranssinsävyisestä logosta. Autonvuokraus Cagliarissa käy nopeasti ja vältät ruuhkabussiin jonottamisen matkatavaroiden kanssa. Henkilökuntamme on kielitaitoista ja opastaa kaikissa kysymyksissäsi mielellään. Pyydämme huomioimaan varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automallia, vain autokategorian. Lisäksi voit ostaa lisävarusteluna lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai lisäkuljettajan taikka lisävakuutuksen.

Vuokra-auto Cagliarissa johdattaa nähtävyyksiin

Sardinia on herkullisen kaunis matkakohde. Paikan päältä saa kuvia, joita näyttää ystäville mielellään. Sardinian rannikon vesi tunnetaan herkullisen turkoosista väristään ja upeista rannikonmuodostelmistaan. Ota auto allesi ja lähde kiertämään rannikkoa! Ensin kannattaa kuitenkin tutkia Cagliarin kaupunki, jossa on monia historiallisia nähtävyyksiä. Sardinian kielellä Cagliarin nimi "Casteddu" tarkoittaa kirjaimellisesti linnaa, silla niin monta linnaa kaupungissa on. Lisäksi uskonnolliset nähtävyydet kuten keskiaikaiset luostarit ja kirkot houkuttelevat matkailijoita vuodesta toiseen. 155.000 asukkaan kaupungissa on kaunis rantabulevardi, jota käyskentelemällä on mukava viettää lomapäivää. Mikäli rantaloma houkuttaa, esimerkiksi suosittu Poetton ranta on vain vartin ajomatkan päässä. Se on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa, joten pakatkaa uimarenkaat mukaan!

Sardinian tiet ovat yleisesti ottaen hyvin hoidettuja, joten matkanteko lähialueilla käy sujuvasti. Kaupungissa on bisnesmatkailijoille tarjolla laadukkaita majoituspaikkoja, kokoustiloja ja ravintoloita. Sardinialainen keittiö on maailmankuulu, ja se tunnetaan etenkin merenelävistään. Tarvittaessa pääsee myös McDonald'siin, mikäli äyriäisrisotto ei maistu kaikille matkaseurueen jäsenille. Viehättävässä Cagliarissa perinteet ja nykyaika sekoittuvat! Sant' Elian jalkapallostadionille voi ajaa noin vartissa kaupungin keskustasta. Maailmanmestaruuskisoja isännöinyt stadion onkin jalkapallofanien pyhiinvaelluskohde, ja paikallinen joukkue Cagliari Calcio tunnetaan ympäri Italiaa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service