Autonvuokraus
Sardinia Cagliari Lentoasema
Piilota
Italia // Cagliari // Sardinia Cagliari Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sardinia Cagliari Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sala Arrivi
  09030 Elmas IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CAG
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Mikäli haluat matkakohteeltasi upeita hiekkarantoja turkoosinsinisine vesineen, näyttävää historiallista arkkitehtuuria, loistavia patikointikohteita ja eloisaa yöelämää, on Italian Sardinian saari ja sen pääkaupunki, Cagliari, oikea valinta. Saaren monipuoliseen tarjontaan on vaivatonta tutustua Sixt Autovuokraamo Cagliarin lentokentän laadukkailla ajoneuvoilla. Laajassa valikoimassamme ovat mm. taloudelliset sedanit budjettimatkalle, tilavat farmarit perheellisille tai isompien aktiviteettivarusteiden kanssa matkustaville, ja häämatkat sujuvat näyttävästi loistokkailla urheilu- ja avoautoillamme. Liikematkat sujuvat mutkatta näyttävien maastureiden kyydissä. Huomioithan ystävällisesti ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Kattavasti perusvarustellut ajoneuvomme voit halutessasi lisävarustaa kätevillä lisäpalveluillamme. Vieraammilla tieosuuksilla oivallisen avun antaa GPS-navigaattori, kun puolestaan lastenturvaistuimet tuovat perheen pienimmille mukavaa turvaa. Lisäturvat antavat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle ja niin matkakassaa riittää vielä paljon muuhunkin.

Autonvuokraus Cagliarin lentokentällä

Sardinian saaren tärkein lentokenttä, Cagliari Elmas Lentoasema (lyhenne CAG), sijaitsee saaren eteläosassa, vain noin viidentoista minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Paikallisbussit liikennöivät keskustan ja lentoaseman väliä, mutta välttyäksesi aikataulujen seurailulta, on kätevää vuokrata ajoneuvo koko loman ajaksi. Löydät Sixt Autovuokraamon palvelutiskin opasteita seuraamalla terminaalin keskiaulasta. Koe vapaus ja vaivattomuus, ja pakkaa matkatavarat ja seurueesi Sixtin vuokra-auton kyytiin heti lentonne saavuttua!

Cagliarin kaunis vanhakaupunki, hiekkarannat ja kansallispuisto tutuiksi vuokra-autolla Cagliarin lentokentältä

Luonnonystävien, ja rauhallisen kohteen ystäville, on Sardinian saari nappikohde. Välimeren helmi tarjoaa uteliaalle serpentiiniteitä, vehreää luontoa ja rentouttavia rantakohteita. Pakkaa vuokramaasturiimme patikointivarusteet, eväät ja suuntaa kohti saaren Gennargentun kansallispuistoa, jonne matkaa on noin 105 kilometriä. Vaihtelevan henkeäsalpaavat maisemat tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia retkeilijälle. Cagliarin kaupungin vanhakaupunki on jokaisen historiasta ja huikentelevaisista rakennuksista kiinnostuneen ehdoton vierailukohde. Vie perheesi tilavalla, ilmastoidulla farmariajoneuvolla vanhaan kaupunkiin, ja ajele kävelyretken jälkeen kohti valkeita hiekkarantoja ja turkoosinsinisiä vesiä. Yksi alueen suosituimmista rannoista, Poettan ranta, on aivan kaupungin kupeessa. Liikematkat puolestaan sujuvat näyttävästi ja rennosti, kun suuntaat Sixt Autonvuokraus Cagliarin lentokentältä vuokraamasi ajoneuvon kohti Tanka Golf Villasimiusta. Noin tunnin ajomatkalla ehtii käydä alustavasti läpi päivän polttavimpia aiheita. Anna vapauden viedä, ja varaa vuokra-ajoneuvosi jo tänään!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sardinia Cagliari Lentoasema CAG Sala Arrivi 09030 Elmas 39.251373, 9.055758 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Sardinia Cagliari Lentoasema CAG

Sala Arrivi
09030 Elmas
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service