Autonvuokraus
Catania
Piilota
Italia // Catania
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Catania

Sixt Autovuokraamo Catania järjestää sinulle laatuajoneuvon Italian-matkaasi varten. Joonianmeren rannalla sijaitseva Catania on kuvankaunis kaupunki, joka tunnetaan arkkitehtuuristaan, kulttuuristaan ja gastronomiastaan. Catanian lentoasemalta vuokraat allesi luotettavan ratsun, vuokra-auton Cataniasta, jolla Sisilian nähtävyyksien tutkiminen sujuu vaivattomasti, olitpa sitten työmatkalla, lomalla tai sukulaita tapaamassa. Voit tehdä varauksen kätevästi joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Autamme sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Autonvuokraus Cataniassa sujuu nopeasti. Lähde matkaan, Sisilia odottaa!

 
 • Sisilia Catania Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin matkassa matka taittuu sujuvasti Cataniassa

Autonvuokraus Cataniassa tarjoaa monia vaihtoehtoja. Autokalustomme on aina uutta ja rakkaudella hoidettua, joten rattiin on mukava hypätä. Valikoimistamme löydät sedanit ja taloudelliset henkilöautot sujuvaan matkantekoon. Tarjolla on myös urheiluautoja ja avoautoja sekä 4x4-maastureita vaativaan ajoon. Lisäpalveluna voit hankkia lisävakuutuksen, GPS-navigaattorin tai lasten turvaistuimen, joilla räätälöit autotilauksesi mieleiseksi. Myös lisäkuljettajan mahdollisuus on hyvä lisäpalvelu, mikäli tiedossa on pitkiä ajomatkoja. Otathan huomioon vuokratessasi, että tarjoamme käyttöön haluamasi autokategorian, mutta emme takaa tiettyä automallia. Kuten muissakin kohteissamme, myös autovuokraamo Cataniassa saat käyttöösi vapaat kilometrit, joten et joudu vahtaamaan matkamittaria. Mahdollisissa ongelmissa voit kääntyä luotettavan tiepalvelumme puoleen 24 tuntia vuorokaudessa.

Tutki lähialueita - ota allesi vuokra-auto Cataniasta

Sisilia on kuvankaunis saari, jonka ympäri voi ajaa noin kahdessa viikossa. Jännittävät maisemat tarjoavat kuitenkin nähtävää vaikka koko loppuelämäksi, mistä syystä monet matkailijat palaavatkin saarelle kerta toisensa jälkeen. Sisilian suurimpaan kaupunkiin Palermoon on noin kahden tunnin ajomatka, jonka aikana voi ihastella myös kaunista merenrantamaisemaa. Tulivuori Etna sijaitsee noin 35 kilometrin päässä. 3 300 metriä korkea Etna on Euroopan korkein aktiivinen tulivuori. Voit myös tutustua Cataniassa vuonna 1444 perustettuun yliopistoon ja 1000-luvulta peräisin olevaan katedraaliin.

Turkoosinvärinen Joonianmeren väri houkuttelee puoleensa sukeltajia ja vesiurheilun harrastajia. Kaupunkiin tullaan etenkin lomailemaan, mutta vuokra-autolla voit tutkia saarta yhtä hyvin niin työmatkan kuin sukuloinninkin merkeissä. Catania on Sisilian saaren tärkein teollisuuskaupunki ja kaupallinen keskus, josta löydät historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös kaikki modernit palvelut. Cataniassa vuokra-auto on helppo jättää parkkiin ja jatkaa kaupunkiin tutustumista jalan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service