Autonvuokraus
Sisilia Catania Lentoasema
Piilota
Italia // Catania // Sisilia Catania Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sisilia Catania Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via Fontanarossa
  95121 Catania IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CTA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Catanian lentoasemalla

Tutustu eksoottisen kauniiseen Sisilian saareen omia polkujasi seuraillen, hankkimalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Catanian lentoasemalta. Anna vaivattoman vuokrauksen siivittää sinut Italian pienen saaren kauniisiin maisemiin. Sixtin autonvuokraus Catanian lentoasemalla onnistuu uusien ja tunnettujen automerkkien joukosta - voit valita tilavan farmariauton perhe- tai surffilomalle, premium-luokan vuokra-auton työmatkalle tai maasturin seutujen tarkempaan tutkimiseen. Voit tutustua valikoimaamme internetsivuillamme sinulle sopivalla ajalla, ja tehdä varauksen kätevästi etukäteen. Muistathan kuitenkin, että takaamme autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Nappaa vuokra-auto allesi lentokentältä heti saavuttuasi, ja anna Sisilian vietellä sinut monipuolisella kauneudellaan!

Autonvuokraus Catanian lentoasemalla käy kätevästi

Sympaattisen pienen Sisilian saaren vilkkain lentokenttä Catania (lyhenne CTA) sijaitsee itäisessä osassa saarta, aivan Catanian kaupungin kupeessa. Lentoasemalta on vain noin viisi kilometriä kaupungin keskustaan. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Catania-Fontanarossa, ja sinne on bussi- ja junayhteys kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamo sijaitsee lentoaseman terminaalissa, jonne löydät seuraamalla opasteita. Nopeuttaaksesi vuokraustapahtumaa ja lomasi alkua, autonvuokraus Catanian lentoasemalta käy kaikkein kätevimmin jo kotona matkaa suunnitellessasi.

Surffausta, kulttuuria, hiveleviä makuja ja Etna - kaikki tämä vuokra-autolla

Välimeren aalloissa kelluva, Italialle kuuluva Sisilian saari on elämysten täyttymys monenlaisille lomailijoille ja töiden puolesta tänne matkaaville. Saavuttuasi Catanian lentoasemalle on rentouttavaa saada alleen uusi ja omiin tarpeisiin sopiva Sixt vuokra-auto. Nappaa vielä lisävarusteista mukaasi GPS-navigaattori, etkä eksy matkallasi. Luonnosta ja paikalliskulttuurista kiinnostuneiden kannattaa suunnata vuokra-auto ensiksi kohti tulivuori Etnaa, jonne on matkaa lentoasemalta vain noin 46 kilometriä. Tulivuorta kohti ajettaessa saaren sisäosa tarjoaa seikkailijoilleen pikkukyliä, maukkaita italialaisia ruokia sekä tietysti upeita maisemia.

Enemmän kulttuurista ja kaupungin sykkeestä nauttiville sijaitsee lounaassa saaren pääkaupunki Palermo, jonka historiallisessa vanhassakaupungissa voi nähdä useiden eri kulttuurien ja sivilisaatioiden kädenjäljen. Palermoon on matkaa lentokentältä noin 210 kilometriä. Toinen vaihtoehto kulttuurista, maukkaasta ruuasta, historiallisista nähtävyyksistä ja yöelämästä kiinnostuneille on Syrakusa, joka sijaitsee Cataniasta etelään vain 62 kilometrin päässä. Nauti lomastasi tai työmatkastasi täysin rinnoin ja anna vapauden viedä. Sixt vuokra-auto helpottaa saareen tutustumista, antaa vapaat kädet aikatauluista, vie sinut paikkoihin, jonne ei paikallisliikenteellä pääse, ja on apunasi ikimuistoisten hetkien toteuttamisessa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sisilia Catania Lentoasema CTA Via Fontanarossa 95121 Catania 37.470285, 15.066676 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Sisilia Catania Lentoasema CTA

Via Fontanarossa
95121 Catania
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Via Fontanarossa
95121 Catania
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service