Autonvuokraus
Emilia-Romagna
Piilota
Italia // Emilia-Romagna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Emilia-Romagna

Tutustu satumaisen romanttiseen Pohjois-Italiaan vuokraamalla helppo ja luotettava ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Emilia Romagnasta. Laajasta ajoneuvojen valikoimastamme voit valita perhelomalle tilavan ja kätevän farmarin, kun taas shoppailuloma hoituu parhaiten pienemmällä ja taloudellisella henkilöautolla. Suuremmat seurueet kulkevat näppärästi minibussilla, kaikkien matkatavaroiden kera. Yrityksen liikematkat puolestaan hoituvat laadukkaasti premium-luokan autokaluston ajoneuvoilla, kilpailukykyisillä hinnoilla tietenkin. Tutustu valikoimaamme ja tarjouksiimme internetsivuillamme ja vuokraa ajoneuvo jo tänään!

 
 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kätevät lisäpalvelut ja ystävällinen asiakaspalvelul

Sixt autonvuokraus Emilia Romagnassa sijaitsee Pohjois-Italiassa, ja valittavanasi on useampi lähitoimipiste noutopisteeksi. Internetistä voit tarkistaa viimeisimmät tiedot osoitteista, valikoimasta ja kätevistä lisäpalveluista. Kattavien peruspalveluiden lisäksi on vuokraukseen mahdollista lisätä turvallisia ja elämää helpottavia lisäpalveluita, kuten lapsille lastenturvaistuimet, vieraammille tieosuuksille gps-navigaattori ja lisävakuutukset yllättävien tilanteiden varalle. Otathan huomioon ajoneuvoa valitessasi, ettei Sixt Autovuokraamo Emilia Romagna takaa yksittäistä ajoneuvomallia tai -merkkiä vaan ainoastaan ajoneuvokategorian.

Vuokraa auto Emilia Romagnassa ja uskallat kokea enemmän!

Emilia Romagnan maakunta tarjoaa kävijälleen värikästä ja vaihtelevaa luontoa aina hiekkarannoista vehreisiin luonnonpuistoihin, maukkaita ruokaelämyksiä, pirskahtelevaa taidetta ja kulttuuria sekä rauhaa ja rentoutta. Lista nähtävyyksistä ja koettavista asoista on loputon, joten tässä vain muutamia esiin nostettuina. Autonvuokraus Sixtiltä Emilia Romagnassa mahdollistaa sen, että pääset kokemaan kaiken tuon ja halutessasi enemmänkin. Kun allasi on Sixt vuokra-auto, sinä päätät reitin, määränpään ja aikataulun. Ajele rakkaasi tai ystäväseurueesi kanssa mystiseen, veden valtaamaan Venetsiaan, jonne on matkaa noin 162 kilometriä. Risteile päivä gondoleilla kanaaleissa, kiertele kapeita kujia ja ihastu romanttisen ainutlaatuisen kaupungin ilmapiiriin.

Hermoja on hyvä lepuuttaa välillä Adrianmeren yhdellä parhaimmaksi sanotuista rantakohteista Riminillä, jonne ajelee helposti tilavalla ja ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla noin puolessatoista tunnissa. Aktiivilomaa haaveilevat voivat ajaa vuokra-auton ja varusteet kyydissä kohti vuoristoja ja luonnonpuistoja, vaikkapa Parco Alpi Apuaneen, joka tarjoaa vaativallekin kiipeilijälle pähkinän purtavaksi, mutta hellii myös päiväkävelijöitä. Jo automatka patikoinnin aloituspisteeseen on kokemus, joka kannattaa. Yritysmatkailijoita hemmotellaan yhtä lailla, sillä alueella on useita laadukkaita ja huikeilla maisemilla höystettyjä golfkenttiä, sekä tasokkaita ravintoloita ja hotelleja. Suunnatkaa seurueenne Bolognan hengästyttävän upeaan Teatro Comunale di Bologna -oopperataloon ja nauttikaa kulttuurin helmistä. Huikean monipuolinen Emilia Romagnan maakunta odottaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service