Autonvuokraus
Firenze
Piilota
Italia // Firenze
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Firenze

Sixtiltä autonvuokraus Firenzessä on helppoa ja nopeaa, sillä voit hoitaa varauksen jo etukäteen puhelimitse, nettisivujemme kautta tai vaikkapa helppokäyttöistä mobiilisovellustamme hyödyntäen. Fyysiset autovuokraamomme Firenzessä palvelavat sinua kuitenkin joustavin aukioloajoin usean eri toimipisteen voimin. Me myös tarjoamme sinulle monipuolisen vuokra-autovalikoiman, josta voit valita käyttöösi omia tarpeitasi parhaiten vastaavan ajoneuvon, oli kyseessä sitten avoauto, maasturi tai perinteinen henkiköauto. Huomaa kuitenkin se, että autokalustomme voi vaihdella hieman eri toimipisteidemme välillä.

 
 • Firenze Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Firenze Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autovuokraamomme Firenzessä

Me Sixtillä haluamme tehdä autonvuokrauksesta Firenzessä sinulle mahdollisimman helpon ja mukavan kokemuksen. Vuokratessasi auton meiltä, voitkin tehdä siitä juuri omia tarpeitasi vastaavan liittämällä vuokraukseen erilaisia lisäpalveluita. Jos esimerkiksi matkustat lasten kanssa, voit valita meiltä vuokra-autoosi erilaisia lastenistuimia tai -turvakaukaloita eri ikäisille lapsille. Halutessasi voit myös valita matkallesi lisäturvaa, kuten esimerkiksi varkausturvaa, vaikka olemme tietysti vakuuttaneet kaikki vuokra-automme kattavasti jo etukäteen. Vuokratessasi meiltä autoa, voit myös olla varma, että saat aina käyttöösi haluamasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme takaa vuokra-autosta tiettyä mallia tai merkkiä.

Vuokra-autolla Firenzessä

Italian Toscanassa sijaitseva Firenze on tunnettu muun muassa upeasta arkkitehtuuristaan ja siihen pääseekin tutustumaan helposti vuokra-autolla oman aikataulunsa puitteissa. Erityisen kätevä vuokra-auto on, mikäli mielii tutustua myös kaupungin ympäristöön ja kuvankauniiseen luontoon, joka tarjoaa paljon idyllisiä kyliä, aitoa italialaista tunnelmaa ja tietysti kaunista arkkitehtuuria. Eräs suosittu kohde on muutaman kilometrin päässä kaupungista sijaitseva Fiesole, mistä avautuvat upeat näkymät sen alapuolella sijaitseville tasangoille ja missä voit käydä tutustumassa Area Archeologican ikivanhaan etrustialueeseen. Firenzen keskustassa sen sijaan on vierailtava ainakin maailman suurimpiin kirkkoihin kuuluvassa Santa Maria del Fioressa, Uffizin taidemuseossa ihastelemassa esimerkiksi Michelangelon, Raffaellon ja Botticellin teoksia sekä Galleria dell'Accademiassa katsomassa maailmankuulua Michelangelon Daavid-patsasta. Upea elämys kaupungissa on myös 1300-luvulta peräisin olevaa Ponte Vecchion siltaa pitkin kävely ja sillan päälle rakennetuissa taloissa sijaitsevissa jalokivi- ja korukaupoissa vierailu.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service