Autonvuokraus
Firenze Lentoasema
Piilota
Italia // Firenze // Firenze Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Firenze Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FLR
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Firenzen lentoasemalla on helppo löytää saapuessasi lentoasemalle. Maksuton shuttle-bussi kuljettaa asiakkaat muutamassa minuutissa 15 minuutin välein suoraan terminaalin tuloaulan uloskäynniltä autonvuokrausalueelle, josta löydät toimipisteemme. Autonvuokraus Firenzen lentoasemalla on helppoa ja nopeaa, voit tutustua malleihimme ja varata vuokra-auton etukäteen netistä. Muistathan kuitenkin että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian varausvaiheessa. Voit valita mieleisesi automallin kattavasta valikoimastamme, tarjoamme esimerkiksi sedaneita helppoon ajoon ruuhkaisilla italialaisilla kaduilla, farmarimalleja koko perheelle tai kaveriporukalle sekä minibusseja isommallekin ryhmälle, joka haluaa matkustaa yhdessä paikasta toiseen. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu valikoimaamme sekä tarjoamiimme lisäpalveluihin ja löydä sinulle sopiva menopeli!

Vuokraa auto kätevästi Firenzen lentoasemalta

Firenzen keskustan ja upeat Toscanalaiset maisemat sekä viinialueet tavoitat helposti vuokraamallasi autolla lentokentältä. Matkaa keskustaan on ainoastaan noin 4 kilometriä eli hurautat matkan noin 10 minuutissa autolla. Jos puolestaan haluat viettää aikaa ensin Firenzessä ja vasta sitten vuokrata auton, löydät Sixtin toimipisteen myös Santa Maria Novellan rautatieasemalta, kaupungin keskustasta.

Aloita tutustuminen Toscanaan autolla Italian auringon alla

Toscana on kuuluisa upeista maisemistaan sekä erityisesti viineistään. Auton vuokraaminen Firenzessä on paras mahdollinen tapa kiertää ja liikkua Toscanassa. Firenze itsessään on jo kuin ulkoilmamuseo ja siellä todellakin riittää nähtävää. Kaupungissa ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Santa Maria del Fioren katedraali, joka on yksi Euroopan suurimmista kirkoista sekä kuuluisa Ponte Vecchion silta. Bargellon kansallismuseossa puolestaan on esillä kaupungin suurin renessanssiajan veistoskokoelma, esillä on esimerkiksi Michelangelon veistoksia. Firenzen läheisyydestä, sopivan ajomatkan päästä löydät myös useita näkemisen arvoisia kaupungeja, kuten Prato, kylpylöistään kuuluisa Montecatini Terme sekä satamakaupunki Lucca. Myös turistien suosiossa olevat Pisa ja Siena ovat helpon ajomatkan päässä. Vuokraamalla auton voit helposti valita itse paikat joissa haluat vierailla, ehkä valikoit eri viinitiloja nähdäksesi aitoa italilaista elämää tai haluat nähdä Pisan kaltevan tornin. Autonvuokraus Firenzen lentoasemalla on helppoa ja kannattaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Firenze Lentoasema FLR Via del Palagio degli Spini 50145 Firenze 43.800581, 11.198276 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Firenze Lentoasema FLR

Via del Palagio degli Spini
50145 Firenze
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service