Autonvuokraus
Fiumicino
Piilota
Italia // Fiumicino
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fiumicino

Sixt autonvuokraus Fiumicinossa on loistava valinta silloin kun haluat matkaltasi enemmän tai jouhevan vapaata liikkumista kaupungilla ja kauemmaskin. Laaja uusien ajoneuvojen valikoimamme palvelee monenlaisia matkailijoita. Perheet nauttivat tilavien farmarien kyydissä, shoppailureissut sujuvat huoletta taloudellisilla sedaneilla, luksusta kaipaavat valitsevat omansa urheilu- ja avoautoista ja maasturilla saa lisäpotkua aktiivilomalle. Tutustu valikoimaamme näppärästi internetissä ja toteuta autonvuokraus Fiumicinossa jo tänään!

 
 • Rooma Lentoasema Fiumicino

  Sixt Autonvuokraus
  Sala Autonoleggi
  00054 Fiumicino, Roma

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Fiumicino, jotta voisit nauttia vapaudesta

Autonvuokraus Sixtiltä Fiumicinossa takaa sen, että ajoneuvot ovat laadukkaita ja uusia sekä tulevat tunnetuilta ajoneuvomerkeiltä. Lisäksi toimipisteemme sijaitsee kätevästi lentoasemalla, vain noin 35 kilometrin päässä Roomasta. Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit maustaa matkantekoasi hyödyllisillä lisäpalveluilla. Valitse sinulle sopivin vaikka näistä: lasten turvaistuimet, joissa perheen pienimmät matkustavat turvallisesti, GPS-navigaattori auttamaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lisäkuljettajan lisäys, jonka avulla jaat kuljettajan tehtäviä seurueen muiden jäsenten kanssa. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, mikäli on kysyttävää tai haluat apua sopivan vuokrapaketin koostamisessa.

Valle del Treja - hiekkarantaa ja päiväretki romanttiseen Roomaan

Merenrantakaupunki Fiumicino tarjoilee tuttua italialaista arkkitehtuuria, museoita ja pienen ajomatkan päässä hiekkarantaa. Kohde on rauhaa rakastavalle hyvä paikka lekotella lomaansa tai hoitaa työasioita. Tirreno Villagesta alkaa satumaisen valkoinen hiekkaranta, jonka riemuihin pääset näppärästi vierailemalla ensin Sixt Autovuokraamo Fiumicinossa. Vuokra-auton kyytiin pakkaat kätevästi niin rantalelut, vaihtovaatteet, eväät kuin lastenhoitotarvikkeetkin, ja matkaa rantakaistaleen alkuun keskustasta on noin 12 kilometriä. Valle del Treja, noin 74 kilometriä sisämaahan, kätkee itseensä luonnon kuin fantasiakirjasta. Kohde on jokaisen erikoisesta, satumaisesta luonnosta kiinnostuneen ehdoton päiväkohde, ja parhaiten perille pääsee kun alla on Fiumicinosta hankittu vuokra-auto.

Taianomaiset pienet vesiputoukset, vehreä luonto, rotkot ja jyrkänteet tekevät Valle del Trejasta muistettavan. Vain noin 32 kilometrin päässä Fiumicinon keskustasta sijaitsee aina yhtä romanttinen Rooman miljoonakaupunki, jonka sykkeeseen voi lähteä päiväksi vaikkapa shoppailemaan, museoita kiertelemään tai Colosseumia ihmettelemään. Shoppaile suosituilla kaduilla, kuten Via Condotti tai Via del Corso, ja ihastu muodin mekkaan. Ostokset kulkevat kätevästi mukana vuokra-auton kyydissä, ja säästät selkääsi ja käsiäsi. Yritysmatkailu onnistuu sekin meidän kauttamme, ja yritystäsi auttaa laadukas yritysasiakaspalvelumme.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service