Autonvuokraus
Lamezia Terme Lentoasema
Piilota
Italia // Lamezia Terme // Lamezia Terme Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lamezia Terme Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme IT +39-0968359383
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SUF
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Lamezia Termen lentoasemalla

Anna eteläisen Italian hurmata sinut, ja tutustu seutuun kätevästi vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Lamezia Termen lentoasemalta. Valikoimamme uudet ja edustavat vuokra-autot auttavat tekemään lomamatkastasi tai työmatkastasi mutkattoman ja ikimuistoisen. Tarjoamme ajettavaksenne niin farmariautot, urheilu- ja avoautot kuin myös maasturitkin. Lisävarusteistamme voit valita mm. GPS-navigaattorin, jotta vierainkaan osoite ei jää vieraaksi, sekä lastenistuimet pienimmäisten turvaksi. Premium-luokka tarjoaa työmatkalaiselle ja tyylikkyyttä arvostavalle juuri sopivan autoluokan. Muistathan varausta tehdessäsi, että emme takaa tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian. Sixt vuokra-auto on myös mahdollista palauttaa toiseen toimipisteeseen, jolloin voit huoletta ajaa vaikkapa koko Italian päästä päähän!

Autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla

Pieni Lamezia Termen kaupunki, jossa on asukkaita reilut 70 000, sijaitsee Italian "saappaan" taitekohdassa, eteläisessä Italiassa. Lamezia Termen lentoasema, lyhenteeltään SUF, sijaitsee aivan Tyrrhenanmeren rannalla, vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vuokra-autolla pääsy lentoasemalle on joutuisaa moottoritie A3:n ansiosta. Autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla alkaa vuokraamosta, jonka löydät helposti lentokentän suhteellisen pienestä tuloaulasta. Jouduttaaksesi lomasi tai työmatkasi alkua voit tehdä varauksen kotonasi jo ennen lähtöäsi.

Viiniä ja gourmeeta, kirkkoja ja hiekkarantoja vuokra-auton kyydissä

Eteläinen Italia ja eritoten Lamezia on tunnettu vanhoista, vaikuttavista kirkoistaan, joita on kaikkein mukavinta kiertää katselemassa Sixt vuokra-autolla. Kirkkojen korkeat ja majesteettiset huiput nousevat kaupungin ylle, joten ne on melko helppo nähdä jo kaukaa. Kirkot ja katedraalit tarjoavat kävijöilleen upeita taideteoksia, historiaa ja museoita. Historiakierros on hyvä sinetöidä Italian maukkailla viineillä. Aivan Lamezia Termen keskustassa sijaitsee Statti Winery, joka järjestää kierroksia ja maistatuksia. Mikäli seikkailumieltä piisaa, voit lähteä myös ajelemaan pitkin maaseutua ja käydä viinitilan kohdatessasi kysymässä, saako tulla maistiaisille.

Upeita hiekkarantoja ja merielämää hakevalle täällä voi suositella Tropean rantakaupunkia huikeissa maisemissa, vain noin 60 kilometriä Lameziasta länteen. Tropean jyrkästi mereen laskevia kallioita, ja niihin rakennettuja asumuksia ei ihan heti unohda, mutta kannattaa silti ottaa kamera valmiiksi. Miksi tyytyä vain yhteen kaupunkiin, kun voi nähdä niin paljon enemmän? Ota sinäkin avuksesi autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla ja anna vuokra-auton viedä kohti seikkailuja!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lamezia Terme Lentoasema SUF Via aeroporto di Lamezia Terme 88046 Lamezia Terme 38.910287, 16.247028 +39-0968359383

Sixt-toimipiste Lamezia Terme Lentoasema SUF

Via aeroporto di Lamezia Terme
88046 Lamezia Terme
 
Puhelinnro +39-0968359383

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service