Autonvuokraus
Mestre Venice
Piilota
Italia // Mestre Venice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mestre Venice

Sixt Autonvuokraus Mestre Venicessä antaa sinulle vapauden kulkea omia reittejäsi, olivatpa ne sitten kaupungissa tai maaseudulla, ja voit seurata omia aikataulujasi. Sixt vuokra-auton vapailla kilometreillä ajelet laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla juuri niin pitkälle, kuin haluatkin. Valitse laajasta autovalikoimastamme esimerkiksi tilavat farmarit perhelomalle, taloudelliset sedanit kaverusten shoppailureissulle ja näyttävät avoautot häämatkalle. Yritysasiakaspalvelumme auttaa yritystänne vuokrausasioissa, ja kertoo viimeisimmät kilpailukykyiset hintamme.

 
 • Venetsia Mestre Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Trento 1
  30171 Venezia

  ma. - pe.08:30 - 13:00
   14:30 - 18:00
  la.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Koe vapaus ja laatu, vuokraa ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Mestre Venicestä

Autonvuokraus Mestre Venicessä tarjoaa ajoneuvot, jotka ovat perusvarustuksiltaan kattavia vuokra-autoja, ja joita voit halutessasi laajentaa hyödyllisillä lisäpalveluilla. Valitse GPS-navigaattori, mikäli Mestren kadut ovat vielä vieraat, lasten turvaistuimet perheen pienempien matkan turvaksi, ja lisäturvalla saat mielenrauhan mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle. Nämä ja monet muut lisäpalvelut voit valita internetsivuillamme, samalla kun teet varauksen. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Romanttinen Venetsia, kaunis Mestre ja liikkumisen vapaus

Houkutteleeko Pohjois-Italia, Mestre Venice, ja uppoava Venetsia? Seikkailunnälkäisille, mukavuudenhaluisille ja romanttisille matkaajille voi suositella autonvuokrausta Mestre Venicessä, ja kaupunkikierrosta vuokra-auton siivittämänä sekä Mestressä että Venetsiassa. Venetsia sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä Mestren keskustasta, ja saaren erottaa eksoottinen Ponte della Libertà -silta. Ajele mukavasti vuokra-autolla sillan yli, ja tutustu romanttiseen Venetsiaan gondoleilla seilaten. Vieraile ainakin Pyhän Markuksen aukiolla ja anna sokkeloisen kaupungin hurmata tunnelmallaan. Luonnosta ja upeista maisemista pääsee nautiskelemaan päiväreissulla Gardajärvelle, jonne on täältä noin 190 kilometrin matka. Ota vuokra-autoon mukaasi piknik-eväät, vaihtovaatteet ja tietenkin seurueesi, ja anna vapauden kuljettaa halki huikeiden maisemien.

Todelliset hurjapäät, jotka etsivät jotain huikaisevan upeaa, ajelevat Dolomiiteille kolmen kilometrin korkeuteen. Maisemat, pienet vuoristokylät, kuten Pordoi Pass ja korkeuksiin vievä panorama-hissi, antavat kokemuksia, joita ei ihan heti unohda. Lapsiperheet voivat nautiskella Mestren aktiviteettipaikoista, kuten kajakkiretkistä tai paintball-radasta. Kuljetat perheesi hauskanpitoon mukavasti ja kätevästi vuokra-autolla, jonka kyydissä kulkevat näppärästi eväät, vaihtovaatteet ja aurinkoinen mieli. Kokeile sinäkin jo tänään, mitä on kulkemisen vapaus ja kätevyys, ja vieraile Sixt Autovuokraamo Mestre Venicessä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service