Autonvuokraus
Milan Lentoasema Malpensa T1
Piilota
Italia // Milano // Milano Lentoasema Malpensa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Milano Lentokenttä Malpensa T1: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 1
  21010 Ferno Varese IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MXP
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Milanon Malpensan kansainvälinen lentoasemalla sijaitsee lentoaseman terminaali 1:n tuloaulassa. Kattavat aukioloajat, laaja valikoima vuokra-autoja sekä osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja, niin bisnesmatkustajille kuin myös koko perheelle. Sixt autonvuokraus Milanon Malpensan kansainvälinen lentoaseman ykkösterminaalissa tarjoaa valikoiman taloudellisia ja helposti ajettavia sedaneita, sopivia niin yksin matkustavalle kuin myös pienelle porukalle. Jos taas matkustat suuremmalla porukalla ja arvostat tilaa ja yhdessäoloa, on minibussi oikea valinta! Huomioithan että varausvaiheessa emme pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan valitun autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja sekä hyödyllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme ja varaa itsellesi menopeli!

Vuokra-auto Milanon Malpensan lentoasemalta vaivattomasti ja nopeasti

Milanon suurin lentokenttä Malpensa sijaitsee noin 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Näin ollen auton vuokraaminen on helppo vaihtoehto, sillä se säästää sinulta aikaa, koska pääset lähtemään heti matkaan ilman odottelua ja aikatauluja. Jos kuitenkin haluat vuokrata auton myöhemmin, löydät jopa 30 Sixt toimipistettä Milanon alueelta, joista voit valita mieleisesi. Varatessasi vuokra-auton etukäteen netistä, osaava henkilökuntamme valmistelee kaiken valmiiksi ja pääset heti matkaan autolla kohti määränpäätäsi. Autonvuokraus Milanon Malpensan lentoaseman T1:ssä on helppo tapa aloittaa tutustuminen Italiaan!

Kulttuuria, muotia sekä rentoutumista

Milano on kuuluisa lukuisista nähtävyyksistään, kuten ostoskeskus Galleria Emanuele ja renessanssikirkko Santa Maria delle Grazie, unohtamatta tietenkään upeaa Duomo di Milanoa. Samalla Milano on tunnettu myös hyvistä ostosmahdollisuuksista, muodista ja tyylikkäistä ihmisistä. Katumuotia ja ihmisvilinää voitkin seurata helposti istahtamalla katukahvilaan nauttimaan lasin viiniä. Jos puolestaan haluat nauttia hieman rauhallisemmasta ilmapiiristä voit ottaa suunnaksi Lago Maggioren, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja auringonottoon ylellisessä ilmapiirissä. Lago Maggiore sijaitsee noin 30 kilometriä pohjoiseen ja matkan sinne taittaa autolla noin alle tunnissa, liikenteestä riippuen. Monelle ehkä yllättäen Milanon läheisyydestä löytyy kohteita myös urheilusta ja luonnosta kiinnostuneille, suuntaa esimerkiksi kohti Mount Mottaronea jos haluat vaeltaa tai hiihtää talvisin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Milan Lentoasema Malpensa T1 MXP Terminal 1 21010 Ferno Varese 45.627400, 8.712400 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Milan Lentoasema Malpensa T1 MXP

Terminal 1
21010 Ferno Varese
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service