Autonvuokraus
Milano Lentoasema Linate
Piilota
Italia // Milano // Milano Lentoasema Linate
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Milano Lentokenttä Linate: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Viale Enrico Forlanini
  20090 Segrate IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LIN
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamon Milanon Linaten lentoasemalla, LIN, löydät helposti lentoaseman tuloaulasta, autovuokraamojen alueelta. Kattavat aukioloaikamme ja osaava henkilökuntamme auttavat sinua löytämään juuri sopivan vuokra-auton laajasta valikoimastamme. Kattavasta valikoimastamme löydät kätevät ja helposti ajettavat sedanit tai koko perheelle sopivat jykevät farmarit ja citymaasturimallit. Jos puolestaan saavutte isommalla porukalla on kätevin vaihtoehto vuokrata minibussi, joita löydät myös meiltä. Minibussilla on helppo liikkua isommallakin porukalla paikasta toiseen ilman huolen häivää. Muistathan että varausvaiheessa emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Saapasmaa on tunnettu näyttävistä autoistaan ja jos sinäkin haluat kokea aitoa vauhdin hurmaa, tutustu kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja. Autonvuokraus Milanon Linaten lentoaseman toimipisteessämme on helppoa ja nopeaa!

Milanon Linaten lentoasema sijaitsee kaupungin sydämessä

Italiassa helpoin tapa liikkua paikasta toiseen on autolla. Vuokra-auton Milanon Linaten lentoasemalla voit noutaa heti saavuttuasi tuloaulassa sijaitsevasta toimipisteestä ja näin ollen olet heti vapaa tutkimaan paikan kauniita maisemia. Linaten lentokenttä sijaitsee vain noin 7 kilometrin päässä Milanon keskustasta, joten matka vuokra-autolla kestää vain noin 15 minuuttia, aina liikenteestä riippuen. Autonvuokraus Milanon Linaten lentoasemalta on helppoa ja vuokraamalla auton heti lentokentällä säästät aikaa, sillä olet heti valmis jatkamaan matkaa kohteeseesi. Halutessasi löydät Sixt autovuokraamon myös Milanon päärautatieasemalta, jonne voit saapua esimerkiksi bussilla tai taksilla lentoasemalta. Tutustu valikoimaan vuokra-autoja nettisivuillamme!

Muotia, kulttuurielämyksiä ja paikallisia makuja Lombardiassa

Milano on tunnettu kauneudestaan, tyylikkäistä ihmisistä sekä italialaisesta keittiöstään. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on varmasti goottilaistyylinen Duomo di Milano. Katedraalin läheisyydestä löydät myös toinen toistaan kattavimmat ostoskadut, jokaiselle kukkarolle. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat myös upea Galleria Vittorio Emanuelen loistokas ostoskeskus sekä Scalan komea teatteri. Muistathan myös maistaa kuuluisaa paikallista jäätelöä! Jos puolestaan haluat myös tutustua kaupungin ympäristöön, vuokraamalla auton löydät esimerkiksi Monzan kuuluisan F1-radan vain noin alle tunnin ajomatkan päästä. Lisäksi autoilun ystäville toinen must-see kohde on läheisessä Aresen kaupungissa sijaitseva Alfa Romeo-automerkin museo.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Milano Lentoasema Linate LIN Viale Enrico Forlanini 20090 Segrate 45.461956, 9.279304 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Milano Lentoasema Linate LIN

Viale Enrico Forlanini
20090 Segrate
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service