Autonvuokraus
Napoli
Piilota
Italia // Napoli
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Napoli

Matkastasi tulee herkullinen elämys ruoastaan ja kulttuuristaan kuuluisaan Napoliin, kun nappaat Sixtin Autovuokraamosta menopelin allesi! Autonvuokraus Napolissa kauttamme on sujuvaa ja helppoa, ja voit tehdä sen jo etukäteen verkkosivustollamme tai sovelluksellamme älypuhelimestasi. Etsitpä minkälaista vuokra-autoa tahansa henkilöautosta maasturiin, kattavasta autovalikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Voit luottaa autokalustomme luotettavuuteen, sillä huollamme vuokra-automme säännöllisesti ja ne ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Tiesithän, että myös alle 25-vuotiaalta onnistuu vuokraus kauttamme?

 
 • Naples Lentoasema
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Naples Päärautatieasema
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Naples Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Naples Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla valloitat Napolin ja Keski-Italian

Autonvuokraus on mutkattomin tapa tutustua Napoliin ja sen ympäröivään seutuun, kun otat Sixt Autovuokraamostamme käyttöösi makusi mukaisen henkilöauton tai vaikkapa farmarin, jos tarvitset lisää tilaa perhettäsi tai matkatavaroitasi varten. Maasturilla selvität kiperimmätkin tieolosuhteet säässä kuin säässä, ja valitsemalla kattavista lisäpalveluista GPS-navigaattorin varaukseesi, löydät aina oikeaan osoitteeseen. Vai olisiko urheiluauto tai avoauto kenties enemmän makuusi? Meiltä löydät nekin! Huomioithan, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia ajoneuvosta, vain kategorian. Paikallisten ajotapa Napolissa voi olla suomalaiseen verrattuna hövelimpää, joten mukaan kannattaa pakata aimo annos kärsivällisyyttä ja rentoutta. Ajovastuun jakaminen lisäkuljettajan kanssa antaa sinulle tilaisuuden levätä. Avulias asiakaspalvelumme auttaa sinua tietenkin aina tarpeen tullen!

Pizzan kotikaupunki Napoli tarjoaa turistille maukkaita elämyksiä

Italia on kuuluisa ruoastaan, kuten Napolikin, yksi sen värikkäimmistä ja kuuluisimmista kaupungeista. Napoli on myös yksi maailman vanhimpia alueita, joten siellä on paljon nähtävää etenkin historiasta kiinnostuneelle matkaajalle. Näistä esimerkkeinä voi mainita keskiaikaisen vanhan kaupungin, cappella di San Gennaron tuomiokirkon ja Catacombe di San Gennaron katakombit. Eksotiikkaa ja värikästä nähtävää tarjoavat puolestaan Piazza Garibaldin aukio ja Via Mancinin alue, ja shoppailijaa kiinnostanee Chiaian hienostokaupunginosa lukuisine ostospaikkoineen. Napolilaiset uskovat pizzan syntyneen heidän kaupungissaan, joten muistathan pysähtyä tutkimusmatkojesi lomassa maistamaan tätä herkkua sen syntysijoilla! Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua myös lukuisiin kohteisiin Napolin ulkopuolella, kuten luksusluokan lomakohteeseen Capriiin, Pompeijin rauniokaupunkiin ja Sorrenton kaupunkiin. Tee Napolin matkastasi unohtumaton kokemus!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service