Autonvuokraus
Olbia
Piilota
Italia // Olbia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Olbia

Jos olet suuntaamassa Olbiaan, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta loistava tapa tutustua tähän sardinialaiseen kaupunkiin ja koko saareen! Vuokra-autolla hurautat nopeasti kylästä ja kaupungista toiseen, tai ajelet nautiskellen pitkin kuvankaunista rannikkoa. Kattavan ja laadukkaan autovalikoimamme ajoneuvot ovat aina viimeisen päälle huollettuja, ja vuokraus meiltä on sujuvaa ja helppoa. Autokalustostamme on paljon valinnanvaraa eri autokategorioissa henkilöautoista avoautoihin ja maastureihin, joten löydät varmasti sieltä mieleisesi. Jos jokin askarruttaa, ethän epäröi ottaa yhteyttä!

 
 • Sardinia Olbia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Degli Astronauti
  07026 Olbia

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Valloita Olbia ja koko Italia Sixtin vuokra-autolla

Oletpa matkaamassa Olbiaan lomalle tai vain pistäytymässä siellä muun Italian-matkasi ohella, suosittelemme kummassakin tapauksessa autonvuokrausta, jotta saat vierailustasi eniten irti. Saat kauttamme kätevästi vuokrattua niin henkilöautot kuin farmaritkin, vai olisiko kenties urheiluauto tai avoauto enemmän tällä reissulla mieleesi? Mikäpä olisikaan sen mahtavampi tapa nauttia Sardinian kuvankauniista rannikosta, kuin hiukset hulmuten avoautossa tai virtaviivaisen vauhtihirmun ratissa? Valikoimissamme on myös maastureita jykevämpään menoon. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Käy myös vilkaisemassa kattavia lisäpalvelujamme, jotta voit helpottaa matkantekoasi esimerkiksi GPS-navigaattorilla tai kirjaamalla varaukseesi lisäkuljettajan. Sixtin avulla koet matkallasi enemmän!

Autonvuokraus Olbiassa sujuu leikiten Sixtillä

Hurmaava, historiallinen Olbian kaupunki sijaitsee Sardinian saarella Italiassa, ja se on saanut onnellisuutta tarkoittavan nimensä jo antiikin kreikkalaisilta. Olbian historiaan pääset tutustumaan muun muassa Basilica di San Simplicion 1-luvulta peräisin olevassa kirkossa, S Imbalconadun vanhalla roomalaisella maatilalla tai Olbian arkeologisessa museossa. Olbia sijaitsee kuvankauniilla Smaragdirannikolla, joten sinun kannattaa ehdottomasti hakea Sixtin Autovuokraamosta ajopeli allesi ja ajaa pitkin rannikkoa sen maisemia ihaillen. Rantaleijonien suosiossa ovat esimerkiksi Poltu li Coggin ja Cappriciolin rannat. Smaragdirannikon keskus ja rikkaiden suosima, venesatamalla varustettu Porto Cervo sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä, joten siellä sinun kannattaa käydä pistäytymässä myös. Rannikolla on paljon katsomisen arvoisia kohteita lukuisine rantoineen ja viehättävine kaupunkeineen, joten voit myös antaa autonnokkasi kuljettaa sinua minne tie vie ja kokea unohtumattomia, spontaaneja elämyksiä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service