Autonvuokraus
Sardinia Olbia Lentoasema
Piilota
Italia // Olbia // Sardinia Olbia Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sardinia Olbia Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via Degli Astronauti
  07026 Olbia IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OLB
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Sardinian Olbian lentoasemalla

Italiassa sijaitseva leppoisa saari nimeltä Sardinia sijaitsee Välimeressä, ja houkuttelee tutustumaan sopukoihinsa vuokraamalla alle menopelin näppärästi Sixt Autovuokraamosta Olbian lentoasemalta. Sixt vuokra-autot ovat uusia, piilokuluttomia ja mukavia kulkuvälineitä, jotka mahdollistavat niin loma- kuin työmatkasi sujuvuuden. Valitse tarpeen mukaan lisävarusteista GPS-navigaattori, lastenistuin tai lisää vuokra-autollesi vaihtokuljettaja, ja tee Sardinian käynnistäsi ikimuistoinen kokemus. Sixt autonvuokraus Olbian lentoasemalla tarjoaa niin tilavat farmariautot perheille ja isommille matkatavaroille kuin urheiluautotkin nopeampaan ja nautinnollisempaan menoon. Työmatkalaisille tarjoamme valikoimastamme edustukselliset premium-luokan autot. Muistathan varausta tehdessäsi, että takaamme autokategorian, mutta emme yksittäistä automerkkiä. Otathan yhteyttä, ja tehdään unelmista totta sekä työmatkoista mutkattomampia!

Autonvuokraus Olbian lentoasemalla, Sardinian saarella

Sympaattinen Olbian lentoasema, jonka kansainvälinen lyhenne on OLB, sijaitsee kaupungin laidalla, vain vajaat neljä kilometriä kaakkoon. Kaikkein kätevimmin saarella pääsee liikkumaan Sixt vuokra-autolla. Autonvuokraus Olbian lentoasemalla sujuu näppärästi ja saat vuokra-auton allesi heti tuloaulaan saavuttuasi. Vuokra-auton luovutus sujuu kätevimmin, kun teet varauksen jo kotona vaikkapa internetsivuillamme. Ongelmatilanteissa ja kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään. Varausta tehdessäsi voit sopia myös palautuksesta toiseen toimipisteeseen, kuten Cagliarin lentoasema Etelä-Sardiniassa.

Koe surffaus, huikeat serpentiinitiet ja valkeat hiekkarannat vuokra-auto allasi

Italian kuuluisa saari, Sardinia, on vesipetojen ehdoton valinta. Sardinia tarjoaa upeita valkeita hiekkarantoja, kuten San Giovannin ja Orvilin rannat. Olbian kaupungista valkeille hiekkarannoille on matkaa vain noin 45 kilometriä. Rennon matkaajan hermoja lepuuttaa vuokra-auto, jonka nappaat näppärästi mukaan kohteeseen saavuttuasi, Sixtin Autovuokraamosta Olbian lentoasemalta. Valitse tarpeitasi vastaava autoluokka sekä tarvittavat lisävarusteet ja anna saaren serpentiiniteiden viedä sinut kohti seikkailuja. Mikäli seikkailu kaipaa vuoristoisia teitä, kannattaa suunnata saaren keskustaa kohti. Halutessaan saareen voi tutustua myös niin, että nappaa aluksi allensa Sixt vuokra-auton pohjoisemmasta, Olbian lentoasemalta, tutustuen näin ensin pohjoisessa sijaitsevaan saareen, ja palauttaa vuokra-auton myöhemmin Cagliarin lentoasemalle, ajellen ja nautiskellen saaren eteläisen pääkaupungin maisemista ja elämästä. Sixt vuokra-auto voi tehdä Italian Sardiniaan suuntautuvasta lomastasi tai työmatkastasi miellyttävän mutkattoman ja ehdottoman ikimuistoisen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sardinia Olbia Lentoasema OLB Via Degli Astronauti 07026 Olbia 40.903934, 9.515769 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Sardinia Olbia Lentoasema OLB

Via Degli Astronauti
07026 Olbia
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service