Autonvuokraus
Palermo
Piilota
Italia // Palermo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Palermo

Valloitat Palermon ja vaikka koko Sardinian kaikkein sutjakimmin kääntymällä Sixtin Autovuokraamon puoleen ja nappaamalla yhden laadukkaista vuokra-autoistamme käyttöösi! Autonvuokraus kauttamme on aina luotettavaa ja turvallista niin Palermossa kuin muuallakin, aivan kuten autokalustomme ajoneuvotkin. Etsitpä sitten maasturia, urheiluautoa tai taloudellista henkilöautoa, kattavasta autovalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi. Teet varauksen helposti vaikka jo etukäteen netissä helppokäyttöisillä verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi. Avulias asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa vuokrauksen kanssa, jos ongelmia ilmenee. Tyytyväisyytesi on meille tärkeää, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

 
 • Sisilia Palermo Havalimani

  Sixt Autonvuokraus
  Località Punta Raisi
  90145 Cinisi

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo palvelee Palermossa italialaisella lämmöllä

Upea Palermo odottaa sinua jännittävine nähtävyyksineen ja pääset sutjakkaimmin tutustumaan tähän Sardinian helmeen ottamalla autonvuokraus osaksi matkaohjelmaasi ja nappaamalla Sixt Autovuokraamostamme vaikkapa henkilöauton tai farmarin käyttöösi. Jos olet häämatkalla, kenties urheiluauto tai avoauto voisi tuoda mukavasti lisää glamouria lomaanne? Kauttamme voit varata myös luksusautoja, maastureita tai minibusseja. Huomioithan, että Sixt ei voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Näppärillä lisäpalveluilla teet matkanteostasi mukavampaa ja käytännöllisempää. GPS-navigaattori on aina ulkomailla ajaessa hyödyllinen, ja lisävakuutus tuo mukanaan turvallisuuden tunnetta. Lastenistuin on lapsiperheille ehdoton valinta, ja lisäkuljettajan varaukseen lisäämisen avulla voitte vaihdella matkakumppanisi kanssa sujuvasti kuljettajaa.

Sixtin vuokra-autolla koet Palermon kauneuden

Palermo on Sisilian suurin kaupunki aivan Italian eteläkärjessä, ja kiehtova sekoitus vuosisatojen aikana yhteen kietoutunutta eurooppalaista ja arabialaista kulttuuria ja arkkitehtuuria. Monet kaupungin kirkoista ja rakennuksista ovat Italian kansallismonumentteja, ja kaupunki lukeutuukin UNESCO:n maailmanperintökohteisiin. Sen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa 1100-luvulta peräisin oleva Cappella Palatinan kappeli ja Cattedrale di Palermon katedraali, mutta kaupunki tarjoaa historiallisten kohteidensa ohella myös eläväistä koettavaa esimerkiksi Mercato di Ballaron markkinoilla. Hyppää vuokra-autosi rattiin ja lähde tutkimaan tätä mielenkiintoista saarta pistäytymällä Monte Pellegrinon vuorella, Mondellon kauniilla rannalla, ihailemassa upeita, kultaisia mosaiikkeja Monrealen katedraalissa tai vaikkapa aivan saaren etelärannalla Agrigentossa vaikuttumassa temppelilaakson helleenisistä raunioista. Sardinian kaikki fantastiset kohteet ovat aivan käden ulottuvillasi, kun valitset käyttöösi vuokra-auton Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service