Autonvuokraus
Parma
Piilota
Italia // Parma
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Parma

Autonvuokraus Sixtiltä Parmassa on oiva vaihtoehto, kun haluat kokea Italian matkallasi enemmän! Vuokra-autolla pääset näppärästi liikkumaan kohteesta toiseen riippumattomana muiden aikatauluista, kuin omastasi. Voit luottaa autokalustomme ajoneuvojemme turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Meillä Sixtillä on tärkeää, että asiakkaamme löytävät mieleisensä ajoneuvon, joten panostamme autovalikoimamme monipuolisuuteen. Löydät meiltä niin henkilöautot, maasturit kuin pakettiautot. Vuokraus kauttamme on myös helppoa ja sujuvaa, joten sinun ei tarvitse stressata käytännön asioista. Käänny vain puoleemme ja autamme sinut matkaan!

 
 • Verona Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  37060 Verona

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Train Station(WinRent)

  Sixt Autonvuokraus
  Via Amendola 9/C
  40121 Bologna

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:30
  Juhlapyhä08:30 - 12:30
   14:30 - 18:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Modena/Q8 Petrol St.(Win Rent)

  Sixt Autonvuokraus
  Via Vignolese 386
  41122 Modena

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 19:00
  la.08:30 - 12:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Sixtin Autovuokraamo palvelee ammattitaidolla ja laadulla Parmassa

Vuokra-autolla taitat kätevästi matkaa niin Parmassa kuin laajemminkin Italiassa. Käy Sixt Autovuokraamossamme Veronan lentokentällä noutamassa henkilöauto tai farmari käyttöösi, ja suuntaa sujuvasti kohti Parmaa. Tarjoamme myös urheiluautoja, avoautoja ja maastureita asiakkaillemme, jos sellainen tuntuu ajoneuvona mieleisemmältä. Toivomme sinun huomioivan, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Tutustuthan ihmeessä myös monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta saat matkastasi räätälöityä juuri makusi mukaisen. Valittavana on esimerkiksi vakuutuksia, GPS-navigaattori tai lastenistuin, koska turvallisuutesi on meille tärkeää. Tiesitkö, että meillä myös alle 25-vuotias voi vuokrata ajoneuvoja? Vapailla kilometreillä huristelet juuri niihin kohteisiin, minne haluat. Kuulostaa mahtavalta, eikö vain?

Parma on täynnä herkullista nähtävää ja koettavaa

Parma sijaitsee Pohjois-Italiassa, Emilia-Romagnan alueella, ja on tunnettu muun muassa arkkitehtuuristaan, prosciutto-parmankinkustaan, juustostaan ja ympäröivästä maaseudustaan. Parman yliopisto on yksi maailman vanhimpia, ja opiskelijalaumojensa ansiosta tämä on hyvinkin vilkas, eläväinen kaupunki. Täällä sijaitsee paljon kauniita kirkkoja ja palatseja, kuten esimerkiksi Parman katedraali Piazza del Duomolla vanhassa kaupungissa, Battistero di Parman kastekappeli ja Palazzo della Pilotta, jossa on myös arkeologinen museo ja Teatro Farnesen teatteri. Levähdä turistikierroksesi ohessa Piazza Garibaldin kahviloissa ja ravintoloissa, joita ympäröivät kuuluisat rakennukset Palzzo del Governatore, Comune di Parma ja Pyhän Paavalin kirkko. Suosittelemme ehdottomasti autonvuokrausta, jotta pääset näppärästi Parmasta ihailemaan myös kohtuullisen ajomatkan päässä sijaitsevia muita kaupunkeja, kuten Bolognaa, Genovaa tai kanavakaupunki Padovaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä