Autonvuokraus
Perugia
Piilota
Italia // Perugia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Perugia

Autonvuokraus Sixtiltä on kätevä tapa tutustua Perugiaan, kun pääset vuokra-autolla näppärästi valloittamaan Italiaa niin laajalti, kuin vain aikataulusi sallii! Tässä historiastaan ja ruoastaan kuuluisassa maassa on paljon nähtävää, joten sinun kannattaa ottaa siitä matkallasi paras mahdollinen irti. Löydät laadukkaasta autovalikoimastamme käyttöösi niin urheiluautot kuin maasturit, ja vuokraus kauttamme on aina sujuvaa ja helppoa. Huollamme autokalustomme ajoneuvot säännöllisesti, joten voit huoletta luottaa niiden turvallisuuteen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä, joten käänny vain puoleemme, jos sinulla on kysymyksiä!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixtin vuokra-autolla tutustut Perugiaan ja sen ihmeisiin

Sujuva liikkuminen matkanteossa on tärkeää, ja vielä ihanampaa on olla riippumaton muiden aikatauluista. Autonvuokraus on siis kerrassaan oiva tapa nauttia Perugian matkastasi! Löydät Sixt Autovuokraamomme esimerkiksi Anconan lentokentältä, josta voit suunnata henkilöautosi tai farmarisi nokan kohti Perugiaa. Jos taas minibussi tai luksusauto sopii paremmin tarpeisiisi, saat kauttamme myös sellaisen. Huomioithan, että Sixt ei voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. GPS-navigaattorin avulla löydät sujuvasti perille, ja lisäämällä vakuutuksia tilaukseesi teet matkanteostasi vielä turvallisempaa. Vapaiden kilometrien ansiosta valloitat juuri niin ison palan Italiaa, kuin haluatkin. Sixtillä saat räätälöityä matkastasi juuri mieleisesi!

Perugia hurmaa suklaallaan ja historiallaan

Perugia on eläväinen yliopistokaupunki Umbrian alueella Keski-Italiassa, ja samalla myös Perugian maakunnan pääkaupunki. Kyseessä on myös makeisvalmistaja Peruginan kotikaupunki ja siellä pidetäänkin vuosittain lokakuussa suklaafestivaalit. Ethän siis unohda maistella paikallisia herkkuja, jos olet suklaan ja makeisten ystävä! Paikassa on myös kovasti silmänruokaa, kuten Perugian katedraali, Rocca Paolinan vanha linnoitus, keskiaikainen Fontana Maggioren suihkulähde sekä jo 300-luvulla eKr rakennettu etruskien kaivo. Käy istumassa iltaa Corso Vannuccilla sen lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa, ja maista paikallisia herkkuja, kuten imbrecciata-keittoa. Pistäydy Sixt Autovuokraamossamme hakemassa pyörät allesi ja suuntaa Perugiasta vain parinkymmenen kilometrin päähän Assisiin tai vaikkapa pieneen San Marinon valtioon, ja saat matkastasi vielä enemmän irti. Koe Umbrian parhaat puolet Sixtin avulla!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service