Autonvuokraus
Pescara
Piilota
Italia // Pescara
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pescara

Keski-Italian Pescaraan on vaivatonta ja mukavaa tutustua Sixt Autovuokraamon ajoneuvoilla, jotka varmistavat että autonvuokraus sujuu taatusti mukavasti ja turvallisesti. Olitpa täällä sitten liikematkalla, lomailemassa tai aktiivimatkalla, koe samalla kertaa ajamisen vapaus ja helppous, Sixt vuokra-autojen laatu sekä lisäpalvelujen kätevyys. Taloudelliset sedanit kuljettavat ystäväseurueet ympäri vehreiden ja vuoristoisten maisemien, ja tilaviin farmareihin mahtuu vaivatta perhe ja matkatavarat. Tutustu ajoneuvovalikoimaan ja tarjouksiimme kätevästi internetissä jo ennen lähtöä, ja nouda vuokrauksesi näppärästi Pescaran lentokentältä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Pescara - ja matkanteko on yhtä juhlaa!

Sixt vuokra-auto Pescara on turvallinen vaihtoehto matkallesi, sillä meillä et maksa piilokuluista, ja ajelet huoletta uusilla ajoneuvoilla, aina vapailla kilometreillä. Kattavasti perusvarusteltuja ajoneuvoja voit halutessasi höystää hyödyllisillä lisäpalveluillamme, jotta matkasi olisi täydellinen. Lasten turvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille, kun taas GPS-navigaattori neuvoo vieraammilla tieosuuksilla. Lisäturvapalveluilla puolestaan luot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Otathan ystävällisesti huomioon ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Upea hiekkaranta, viinitiloja, patikointia ja makuelämyksiä

Pescara on ennen kaikkea upea rantalomakohde, niin aikuisille kuin lapsillekin. Tee rantalomailusta vaivattoman helppoa, ja ota osaksi matkaohjelmaasi autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Pescarasta. Tilavassa farmarissa kulkevat mukana rantavarusteet, koko perhe, lastenhoitotarvikkeet ja eväät, ja paluumatkalla väsyneimmät voivat huoletta torkahtaa tasaisen kulkuneuvon kyydissä. Viineistä kiinnostuneet voivat ohjata Sixt Autovuokraamon uudet ja taloudelliset sedanit kohti Teramon maaseutua, ja tutustua mm. ekologiseen viinitarhaan. Matkaa Teramoon on täältä vain noin 66 kilometriä, ja maisemat matkalla ovat vuoristoisen huikaisevat. Valitse lisäpalveluista vielä näppärä lisäkuljettajapalvelu, ja voitte vaihdella kuljettajan ajovuoroa matkanne aikana.

Monipuolinen luontokohde Valle dell Orta on jokaisen luonnosta innostuneen määränpää, jonne ajelee trekking-varusteineen ja eväineen kätevästi laadukkaan vuokra-auton kyydissä. Matkaa alueelle on noin 55 kilometriä, ja perillä on mahdollista harrastaa kiipeilyä, vaeltaa upeissa kanjonimaisemissa tai vaikkapa vuokrata kajakki ja meloa kanjonin pohjalla. Liikematkalla on ilo kuljettaa seuruetta laadukkaan vuokra-auton kyydissä nauttimaan italialaisen keittiön antimista Pescaran kaupungissa, ja pelata kierros golfia lähialueen upeilla kentillä. Pyydä yrityksellesi tarjous yritysasiakaspalvelustamme ja tee liikematkastasi kaikin puolin laadukkaasti sujuva.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service