Autonvuokraus
Piedmont
Piilota
Italia // Piedmont
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Piedmont

Pohjois-Italian maakunta nimeltä Piemonte on viihtyisän vuoristoista seutua ja siihen tutustuminen on miellyttävän helppoa Sixt Autovuokraamo Piemonten vuokra-autoilla. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot kuljettavat kilometrivapaasti luontoaktiviteetteihin, liikeneuvotteluihin tai koko perheen ihastelemaan vaikkapa aasien suojelualuetta. Torinon lentoaseman toimipisteen laajasta autovalikoimasta voit noutaa taloudelliset sedanit ystäväseurueelle luontoseikkailuihin, tilavat farmarit perheen lomamatkalle, suorituskykyiset maasturit vuoristoretkille ja näyttävät premium-luokan ajoneuvot liikematkoille. Tutustu Sixt-autokalustoon internetissä, ja tee varaus jo tänään!

 
 • Torino Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Piemonte antaa vapauden nähdä ja kokea enemmän

Autonvuokraus Piemontessa on erinomainen valinta matkallasi Italiaan, sillä meillä et maksa piilokuluista, tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä, ja ajelet huoletta uusilla ajoneuvoilla kilometrivapaasti. Kattavasti perusvarusteltuja ajoneuvoja voit halutessasi varustaa hyödyllisillä lisäpalveluilla, jotta matkasi sujuu haluamallasi tavalla. Perheen pienimmät kulkevat turvallisesti lasten turvaistuimissa, kun GPS-navigaattori neuvoo reittiä vieraammilla tieosuuksilla. Lisäturvapalvelut taas luovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Otathan ystävällisesti huomioon ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Alpit, aasien turvapaikka ja henkeäsalpaavia maisemia

Piemonte on erinomainen kohde niin perheille kuin liikematkalaisillekin, ja hellii erityisesti luonnonystäviä. Sixt autonvuokraus Piemontessa tarjoaa suorituskykyiset maastoautot rinneaktiviteetteja hakeville. Suuntaa kulkusi Vialattean tai viereisen Sestrieren rinnekeskuksiin, ja anna lumisen vauhdin hurmata. Lumettomana aikana voit pakata taloudellisen sedanin kyytiin retkeilyvarusteet ja eväät, ja tutustua mahtaviin maisemiin patikoiden. Koko perheen ihastuttava kohde on ehdottomasti aasien ja muulien turvapaikka, Il Rifugio degli Asinelli, jonne on helppo ajaa Sixt Autovuokraamo Piemonten tilavalla farmarilla. Paluumatkalla voivat perheen unisimmat ummistaa silmänsä tasaisen ajoneuvon kyydissä.

Piemonten maakunnassa voi myös päästää irti shoppailijan hurmansa, ja suunnata taloudellisen sedanin nokan kohti Torinoa tai muodin mekkaa Milanoa. Vai ajaisitko mieluummin näyttävällä urheiluautolla Italian Rivieralle, Alassion hiekkarannoille? Vain taivas on rajana, kun suunnittelet matkaasi vuokra-autoillen Piedmonten maakunnassa ja sen lähialueilla! Koe aito ajamisen nautinto, ole reittiesi ja aikataulujesi herra ja anna helppouden hurmata matkallasi. Tutustu Sixtin mahtaviin tarjouksiin ja valikoimiin ja tee varaus jo tänään.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service