Autonvuokraus
Pisa
Piilota
Italia // Pisa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pisa

Jo vuonna 1912 perustettu saksalainen perheyritys Sixt tarjoaa helppoa autonvuokrausta Pisassa ja ympäri maailmaa yli sadassa eri maassa. Olemme tunnettuja maanosamme laajimmasta premium-auto valikoimasta ja kuulumme Euroopan markkinajohtajiin. Voitkin luottaa siihen, että Sixtillä palvelu pelaa, esimerkiksi kaikki tarjoamme vuokra-autot ovat kattavasti vakuutettuja. Autonvuokrauksemme Pisassa palvelee sinua joustavasti ja monipuolisia palvelukanavia hyödyntäen. Voit itse valita sopivimman asiointitavan, sillä autonvuokraus Pisassa sujuu joustavasti esimerkiksi vasta paikan päällä tai jo etukäteen netissä, mobiilissa tai vaikkapa puhelimitse.

 
 • Pisa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palvelut autovuokraamossamme Pisassa

Autovuokraamomme Pisassa tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja ja meiltä sinulla onkin mahdollisuus vuokrata käyttöösi esimerkiksi luksusta henkivä avo- tai urheiluauto, Pisan ympäristössä liikkuessa mahdollisesti tarpeeseen tuleva maasturi tai moneen tarpeeseen taipuva perinteinen henkilö- tai farmariauto. Halutessasi voit myös hyödyntää matkallasi erilaisia tarjonnastamme löytyviä lisäpalveluita, jotka on tarkoitettu helpottamaan matkaasi entisestään ja takaamaan se, että kaikki sujuu juuri haluamallasi tavalla. Huomaa, että emme takaa asiakkaillemme vuokra-autoista tiettyä mallia tai merkkiä, vaan aina heidän valitsemansa kategorian mukaisen vuokra-auton.

Vuokra-autolla Pisassa

Italian Toscanassa sijaitsevasta Pisasta tulee ensimmäisenä mieleen kaupungin kuuluisa kalteva torni, joka tietysti on ehdoton nähtävyys kaupungissa vieraillessa. Pienehkö kaupunki tarjoaa kuitenkin paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää. Pisassa vieraillessa vuokra-auto voi osoittautua yllättävänkin käteväksi, sillä vuokra-auton avulla pääsee vaivattomasti tutustumaan esimerkiksi kaupungin lähialueen idyllisiin kyliin. Vuokra-autolla matka taittuu myös helposti ja mukavasti esimerkiksi alueen ihanille uimarannoille tai kylpylöihin, jotka ovatkin suosittuja, sillä alue on tunnettu kuumista lähteistään. Itse kaupunkiin tutustuminen on helppo aloittaa Ihmeiden aukiolta, missä myös kalteva torni sijaitsee. Tornin lisäksi aukiolta löytyy muita kuuluisia monumentteja ja muutaman sadan metrin päässä siitä pääsee tutustumaan muinaisen Terme di Neronen kylpylän raunioihin. Piazza dei Cavalieri on toinen aukio, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä sitä ympäröi joukko upeita keskiaikaisia palatseja ja sillä sijaitsee muun muassa Pyhän Tapanin kirkko.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service