Autonvuokraus
Pisa Lentoasema
Piilota
Italia // Pisa // Pisa Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pisa Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PSA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Pisan lentokentällä mahdollistaa sinulle elämysrikkaan loman, sillä autovuokraamolla on tarjota vuokra-autoja, joilla kierrät kaupungin monet nähtävyydet vaivatta. Voit vuokrata esimerkiksi farmariauton, jossa kulkee matkustajien lisäksi myös matkatavarat mukavasti tai henkilöauton, jolla mahtuu kulkemaan kaupungin ahtaitakin kujia mainiosti. Lisäpalvelujakin on edullisesti tarjolla. Esimerkkeinä hyödyllisistä lisäpalveluista mainittakoon kolariturva, lastenistuin, lisäkuljettaja ja navigaattori. Näiden ja muiden autovuokraamolla tarjolla olevien lisäturvien ansiosta voit matkata huoletta. Autonvuokraus Pisan lentokentältä helpottaa kulkemistasi historiallisessa kaupungissa.

Autonvuokraus lentokentällä

Helpoiten autonvuokraus Pisan lentoasemalta onnistuu tekemällä vuokra-auton varaus netissä, mutta toki voit tehdä varauksen halutessasi myös soittamalla. Lentoasema joka tunnetaan myös nimellä Galileo Galilein lentokenttä, sijaitsee noin 5 kilometrin päässä keskustasta, jonne matka taittuu noin 15 minuutissa. Kaupungissa on ainoastaan yksi Sixtin autovuokraamo ja se sijaitsee Galileo Galilein lentokentällä. Kun teet varauksen ennakkoon, saat vuokra-auton Pisan lentoasemalta heti käyttöösi. Tietyn automallin sijaan voit valita autoluokan, josta vuokra-auton haluat. Kun vuokra-aika päättyy voit palauttaa vuokra-auton takaisin Pisan lentoasemalle. Mikäli sinulla on kysyttävää voit kääntyä huoletta asiakaspalvelun puoleen ja saat vastauksen kysymykseesi.

Koe ja näe kaupungin ihmeet

Kuten monet meistä tietävät, on kaupunki tunnettu erityisesti sen kaltevasta tornistan. Torni on aina ollut erittäin suosittu nähtävyys turistien keskuudessa. Sitä alettiin rakentaa vuonna 1173, jonka jälkeen se on alkanut kallistua ja tänä päivänä sen kaltevuusaste on jo noin 4 astetta. Kaupungissa on matkailijoille myös runsaasti muuta nähtävää. Yksi kaupungin tarjoamista nähtävyyksistä on Piazza dei Miracolin aukio, jossa on Italian suurin kastekirkko. Maisemia pääset ihailemaan aivan kappelin huipulta, joka on 55 metrin korkeudella. Plazzo della Carovana on ritarikunnan vanha päämaja. Se sijaitsee Ritariaukiolla. Ritariaukiolla sijaitsee myös maan maineikkaimpiin yliopistoihin kuuluva oppilaitos. Camposanton hautausmaalla näet pylväskäytäviä ja ihailla sarkofageja sekä keskiaikaisia freskoja. Kun haluat nähdä nämä ja monet muut hienot kohteet, on silloin autonvuokraus Pisan lentoasemalta toimiva ja edullinen ratkaisu.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pisa Lentoasema PSA Piazzale Mario Cobianchi 56121 Pisa 43.698132, 10.403473 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Pisa Lentoasema PSA

Piazzale Mario Cobianchi
56121 Pisa
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Piazzale Mario Cobianchi
56121 Pisa
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service