Autonvuokraus
Rimini
Piilota
Italia // Rimini
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rimini

Valkoista hiekkarantaa silmänkantamattomiin, kulttuuria ja historiaa - vaivattomasti ja mukavasti Sixt Autovuokraamo Riminin laadukkailla ajoneuvoilla kierrellen. Tutustu uusiin ja laadukkaisiin ajoneuvoihin internetissä, ja huomaat että Sixt tarjoaa edulliset hinnat matkallesi. Valitse taloudellinen sedan rennolle lomalle, minibussi isommalle seurueelle ja tilava farmari perhelomalle. Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluumme, mikäli yrityksesi tarvitsee liikematkalle luotettavan ja kilpailukykyisen kumppanin.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Edulliset ja luotettavat ajoneuvot, sitä on autonvuokraus Riminissä!

Itäinen Italia ja Riminin seutu on kuin tehty autoiluun! Tee perheen rantapäivistä helppoja pakkaamalla uuteen ja laadukkaaseen, Sixt Autovuokraamo Riministä hankittuun ajoneuvoon kaikki tarpeellinen rantavarusteesta lastentarvikkeisiin. Sixt ajoneuvot ovat perusvarustuksiltaan kattavia vuokra-autoja, joita voit halutessasi varustaa sinulle sopivilla lisäpalveluilla. Lisäkuljettajapalvelulla jaat ajamisen nautintoa useammalle kuljettajalle, pienemmät matkalaiset matkaavat turvallisesti lastenturvaistuimissa, ja GPS-navigaattori neuvoo perille vieraammillakin tieosuuksilla. Valitse varaukseesi myös lisäturvapalvelut, jotka antavat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Nämä ja paljon muuta hyödyllistä tietoa voit lukea internetsivuiltamme.

Rantaelämää, ruokakaupunki Bologna ja upeaa historiaa

Rimini on ihastuttavan monipuolinen italialainen kaupunki, josta voit löytää kaunista taidetta, henkeäsalpaavaa historiaa, rentouttavaa rantaelämää ja makunystyröitä helliviä ravintoloita. Isomman kaupungin sykkeeseen, ja Italian ruokapääkaupunkiin, halajavat voivat tehdä vuokra-auton kyydillä näppärän päiväretken Bolognaan. Matkaa makujen maailmaan on vain noin 115 kilometriä, ja matkalla voi pysähtyä pienempiin kyliin sekä heidän anteihinsa historian ja makujen saralla. Vieraile Bolognassa ainakin Piazza Maggioren -aukiolla, jota reunustavat mm. Palazza Comunalen ja San Petronionin kirkot. Säästä jalkojasi nähtävyyksiä varten, ja kruisaile tyylillä tilavalla farmarilla Riminin keskustassa. Ihastele ainakin Ponte di Tiberion siltaa, joka on silta vailla vertaa, ja Tempio Malatestiano -katedraalia, jonka sisäinen kauneus häikäisee.

Perheen vesipedot riemastuvat kuullessaan Euroopan suurimman Aquafan-vesipuiston olevan vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä täältä. Ota vuokra-autoon mukaan vaihtovaatteet, eväät, vesilelut ja kaikki muu tarvittava, ja anna helppouden hurmata perhelomalla! Hurmaa yritysvieraasi, ota matkasuunnitelmiin mukaan autonvuokraus, ja kuljeta heidät laadukkaassa vuokra-autossa Riminin seudun upeille golf-kentille. Nautittavan golf-kierroksen jälkeen johdata ryhmäsi Riminin makunautintoihin ja tasokkaisiin ravintoloihin, ja tee vaikutus, joka muistetaan!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service