Autonvuokraus
Rooma Lentoasema Ciampino
Piilota
Italia // Rooma // Rooma Lentoasema Ciampino
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rooma Lentoasema Ciampino: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via Mario Mameli c/o P6
  00043 Ciampino IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CIA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Rooman Ciampinon lentoasemalla

Henkeäsalpaavan historian, taianomaisen romantiikan ja ylellisen designin kaupunkiin Roomaan, on kätevä ja vaivaton tutustua hankkimalla Sixt vuokra-auto Autovuokraamostamme Rooman Ciampinon lentoasemalta. Autonvuokrauspisteemme sijaitsee lentokenttärakennuksen ulkopuolella ja varauksen tekeminen käy kaikkein kätevimmin etukäteen Sixtin Online-Check-in palvelussa. Voit valita kattavasta automallivalikoimastamme vuokra-auton, joka sopii juuri sinun tilanteeseen. Autonvuokraus Rooman Ciampinon lentoasemalla käy vaivattomasti ja valikoimastamme löydät mukavat ja tilavat perheautot, näyttävät avoautot sekä maastoon sopivat maasturit. Kysy asiakaspalvelustamme myös lisäpalveluistamme, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin ja lisäkuljettaja. Huomaathan, että emme takaa tiettyä automallia, vaan ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Rooman Ciampinon lentoasemalla

Italian pääkaupungin, Rooman pienempi sisarlentoasema, Ciampinon lentoasema (lyhenne CIA) avattiin siviilikäyttöön helpottamaan vilkkaan Fiumicinon lentokentän ruuhkia. Ciampino, joka tunnetaan myös nimellä Giovan Battista Pastinen lentoasema, sijaitsee Rooman ydinkeskustasta noin 27 kilometriä etelään. Autonvuokraus Rooman Ciampinon lentoasemalla alkaa lentokentän ulkopuolelta, P6- ja P8-pysäköintialueelta, jonne on maksuton kuljetus terminaalista. Asiakaspalvelumme auttaa, mikäli tarvitset apua autonvuokrauspisteen löytymisessä tai muissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Hulppeita maisemia ja rantaelämää kätevästi vuokra-auton kyydissä

Rooma on todellinen historian ystävän aarreaitta Italiassa! Ota allesi Rooman Ciampinon lentoasemalta Sixtin vuokra-auto, ja kiidätä vaikkapa perheesi mukavasti tilavalla farmariautolla historiallisesta kohteesta toiseen. Matkan voi aloittaa vaikkapa lentokentän läheisyydessä sijaitsevasta Lago Albanosta, joka on pieni järvi tulivuoren kupeessa. Upeiden maisemien, vesiaktiviteettien ja historian värittämä alue on suosittu ja monipuolinen vierailukohde vaikkapa romantiikan nälkäisille. Kaveriporukat, perheet ja rakastavaiset voivat suunnata vuokra-autonsa myös kohti etelää. Vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Roomasta on Sperlongan merenrantakaupunki, joka tarjoaa oivan päiväkohteen rantaelämästä ja antiikista kiinnostuneille. Kysy käteviä GPS-navigaattoreitamme avuksesi, niin et eksy reitiltä!

Liikut Rooman vilkkaassa kaupungissa Sixtin vuokra-autolla kätevästi, minkä lisäksi kuljetat tekemäsi ostokset kätevästi vuokra-auton kyydissä, ja voit huoletta pysähtyä välillä nauttimaan vaikkapa kupin höyryävän kuumaa espressoa tai ihailemaan hulppeita maisemia. Yhdistä ostosreissuun Roomassa kaupungin laidalla sijaitseva Via Cristoforo Colombia -ostoskeskus ja keskustan ostoskatu nimeltä Via del Corso. Kaikki nämä ja monta muuta kutkuttavaa shoppailuhelmeä saavutat näppärästi vuokraamalla Sixt -vuokra-auton jo Ciampinon lentoasemalle saavuttuasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rooma Lentoasema Ciampino CIA Via Mario Mameli c/o P6 00043 Ciampino 41.796622, 12.588878 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Rooma Lentoasema Ciampino CIA

Via Mario Mameli c/o P6
00043 Ciampino
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service