Autonvuokraus
Rooma Lentoasema Fiumicino
Piilota
Italia // Rooma // Rooma Lentoasema Fiumicino
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rooma Lentokenttä Fiumicino: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sala Autonoleggi
  00054 Fiumicino, Roma IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FCO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Rooman Fiumicinon lentoasemalla

Henkeäsalpaavan historian, taianomaisen romantiikan ja ylellisen designin kaupunkiin Italian Roomaan on kätevää ja vaivatonta tutustua hankkimalla alle vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Rooman Fiumicinon lentoasemalta, josta saat allesi uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton. Voit ladata internetsivuiltamme tarkemman kartan toimipisteemme sijainnista lentokentällä. Mikäli aikataulusi on tiukka ja liikeneuvottelut tai vaikkapa hääjärjestelyt painavat päälle, vuokrausta nopeuttaa varauksen tekeminen etukäteen Sixt Online-Check-in palvelussa. Huomaathan, että emme takaa tietyn merkkistä ajoneuvoa, vaan pelkän autokategorian. Autonvuokraus Rooman Fiumicinon lentoasemalla onnistuu näppärästi ja voit valita juuri sinun tilanteeseen sopivan vuokra-auton vaikkapa mukavista ja tilavista perheautoista tai maastoon sopivista maastureista.

Autonvuokraus Italian suurimmalla Rooman Fiumicinon lentoasemalla

Taiteilija Leonardo da Vincin nimelläkin tunnettu Rooman kansainvälinen Fiumicinon lentokenttä (lyhenne FCO) sijaitsee noin 32 kilometriä länteen Rooman keskustasta. Lentoasemalle pääsee myös taksi-, juna- ja bussiyhteyksillä. Vilkas lentokenttä on rakennettu Tyrrhenanmeren rantaan, ja se tarjoaa autoilijalle useita aloitusmahdollisuuksia päivä- tai viikkoreissuille ympäri Rooman. Sixtin vuokra-autopisteen löydät muiden autovuokraamojen tavoin saapuvien lentojen aulan opastekylttejä seuraamalla.

Romantiikkaa, designia ja historiaa vuokra-auto allasi

Rooma on todellinen historian ystävän aarreaitta! Autonvuokraus Rooman Fiumicinon lentoasemalla mahdollistaa kiidättämään perheesi mukavasti tilavalla farmariautolla historiallisesta kohteesta toiseen. Kyydissä kulkevat eväät, vaihtovaatteet ja muut tarvittavat, eikä kaikkea tarvitse kantaa kohteesta toiseen. Matkan voi aloittaa vaikkapa lentokentän läheisyydessä sijaitsevasta antiikin kaupungista, Ostia Anticasta, jossa voi tutustua mm. amfiteatterin ja kylpylän raunioihin. Kaveriporukat, perheet ja rakastavaiset voivat kääntää vuokra-autonsa nokan kohti etelää, ja ajaa Sperlongan merenrantakaupunkiin. Vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä oleva kaupunki tarjoaa oivan päiväkohteen rantaelämästä ja antiikista kiinnostuneille. Kysy käteviä GPS-navigaattoreitamme avuksesi, niin et eksy reitiltä!

Liikut Rooman vilkkaassa kaupungissa Sixtin uudella ja edustavalla vuokra-autolla kätevästi yhtä lailla viimeisintä designia shoppaillessasi tai liikeneuvotteluista toiseen siirtyessäsi. Kuljetat tekemäsi ostokset kätevästi vuokra-autossa, ja voit huoletta pysähtyä välillä nauttimaan kupin espressoa tai maisemia. Yhdistä ostosreissuun kaupungin laidalla sijaitseva Via Cristoforo Colombia -ostoskeskus sekä keskustassa sijaitseva, tunnettu ja suosittu ostoskatu Via del Corso. Kaikki nämä ja monta muuta kutkuttavaa shoppailuhelmeä saavutat näppärästi vuokraamalla Sixt -vuokra-auton jo Fiumicinon lentoasemalle saavuttuasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rooma Lentoasema Fiumicino FCO Sala Autonoleggi 00054 Fiumicino, Roma 41.794605, 12.252224 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Rooma Lentoasema Fiumicino FCO

Sala Autonoleggi
00054 Fiumicino, Roma
 
Puhelinnro +39-0294757979

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Multipiano B, Livello 4
00054 Fiumicino
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service