Autonvuokraus
Salerno
Piilota
Italia // Salerno
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Salerno

Sixt Autovuokraamo Salernossa palvelee sinua ammattitaidolla! Tarjoamme laadukasta ja edullista autonvuokrausta Italian Salernossa. Autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton, jonka ansiosta Italian matkastasi tulee entistä mainiompi. Taloudellinen henkilöauto sopii pienempäänkin budjettiin, kun lisäominaisuuksia kaipaava voi puolestaan valita käyttöönsä suorituskykyisen katumaasturin taikka tilavan farmarin. Sixt tunnetaan uusista, hyväkuntoisista ajoneuvoistaan sekä asiantuntevasta palvelustaan. Vuokraus meiltä on helppoa ja turvallista, ja voit tehdä varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinut matkaan!

 
 • Salerno Päärautatieasema
  Via Clemente Mauro 6/8
  84123 Salerno

  ma. - pe.08:30 - 13:00
   15:00 - 19:30
  la.08:30 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Salerno Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Clemente Mauro 6/8
  84123 Salerno

  ma. - pe.08:30 - 13:00
   15:00 - 19:30
  la.08:30 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kruunaa autonvuokraus Salernossa lisäpalveluilla

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Salernosta ja pääset tyylillä matkaan. Olitpa täällä sitten lomalla, työmatkalla tai vain piipahtamassa, lisäpalveluillamme teet ajosta sujuvaa ja räätälöit matkastasi juuri sinun näköisesi. Matkustatko kenties Salernossa ensimmäistä kertaa? Valitse GPS-navigaattori helpottamaan suunnistusta. Kun olet liikkeellä koko perheen kanssa, klikkaa varausvaiheessa laadukkaat istuimet eri-ikäisille ja -kokoisille lapsille. Ottamalla lisäkuljettajapalvelun voit vaihtaa kuskia sujuvasti ajon aikana. Kaikkiin vuokra-autoihimme Salernossa kuuluu kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäpalveluistamme voit valita muitakin vakuutuksia turvaa tuomaan. Voit tarkistaa tämän hetkiset tarjoukset nettisivuiltamme. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia.

Koe kulttuurinen Salerno Sixt vuokra-autolla

Salerno on noin 135.000 asukkaan kaupunki Campaniassa, Lounais-Italiassa. Vähän aikaa Italian pääkaupunkinakin toiminut kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla. Alueen kuuluisin nähtävyyskin sijaitsee rannikolla. Kyseessä on Amalfin rannikko, joka alkaa aivan kaupungin länsipuolelta. Unescon maailmanperintöluettelossa oleva Amalfin rannikko on lähes 50 kilometriä pitkä ja se sijaitsee Salernonlahden pohjoisrannalla. Alueeseen pääsee loistavasti tutustumaan Sixt vuokra-autolla, jolla rannikon kaupungit, kuten Amalfi, Positano ja Ravello, tulevat tutuiksi.

Salernon kaupungissakin on paljon tehtävää ja nähtävää. Voit esimerkiksi tutustua kaupungin tuomiokirkkoon sekä upeaan Arechin linnaan, joka sijaitsee vuorenrinteellä kaupungin pohjoispuolella. Vanhassa kaupungissa on Minervan kasvitieteellinen puutarha, josta on myös mahtavat näkymät. Suuntaa toki myös kaupungin satamaan ihailemaan välimerellisiä näkymiä. Nämä kaikki ja monet muut kohteet saavutat kätevimmin Sixt vuokra-autolla, jonka saat allesi Salernon Sixt Autovuokraamosta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service