Autonvuokraus
Sesto San Giovanni
Piilota
Italia // Sesto San Giovanni
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sesto San Giovanni

Sesto San Giovannin Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton Italian matkallesi, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoistamme ja tarjouksistamme. Autokalustostamme löytyy näppäriä ja edullisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita. Meiltä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Sesto San Giovannista on oiva tapa tutustua tähän Italian kiehtovaan helmeen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Milano Sesto-Monza

  Sixt Autonvuokraus
  Via Guglielmo Marconi 16
  20900 Monza

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:30
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Helppoa autonvuokrausta Sesto San Giovannissa

Nopea ja vaivaton palvelu sekä kilpailukykyinen hinta takaavat sen, että löydät meiltä tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Sesto San Giovannista. Vuokra-autoissamme on kattava varustelu, ja voit halutessasi hankkia myös lisävarusteita varaukseesi. Jos haluat esimerkiksi liikkua Sesto San Giovannin ympäristössä vailla pelkoa eksymisestä, lisäämällä navigaattorin varaukseenne helpotat liikkumistanne. Paljon vuokra-autolla liikkuvaa auttavat rajoittamattomat kilometrit, joiden ansiosta ei tarvitse laskea etäisyyksiä, vaan nauttia sen sijaan vain ajamisesta ja maisemista. Isommassa ryhmässä matkaavien kannattaa ottaa huomioon, että voitte lisätä varaukseenne myös lisäkuljettajia. Huomioithan, että Sesto San Giovannin Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varaukseesi lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä.

Sesto San Giovanni ja Milano Sixt vuokra-autolla

Sesto San Giovanni on runsaan 80.000 asukkaan kaupunki Italian pohjoisosassa. Se kuuluu Milanon metropolialueeseen, ja tähän miljoonakaupunkiin onkin matkaa Sesto San Giovannista vain noin 12 kilometriä. Autonvuokraus Sesto San Giovannista on oiva tapa tutustua molempiin kaupunkeihin ja niiden nähtävyyksiin. Liikkuminen on vaivatonta ja helppoa Sixt vuokra-auto allasi. Menet minne haluat ja milloin haluat. Suuntaa esimerkiksi ihailemaan Milanon tuomiokirkkoa, joka on yksi maailman suurimmista goottilaisista katedraaleista. Shoppailusta kiinnostuneiden kannattaa käväistä Galleria Vittorio Emanuele II -ostoskeskuksessa, joka on aivan katedraalin lähituntumassa. Ostokset kulkevat näppärästi mukana tilavissa vuokra-autoissamme. Milanossa käydessä on myös ehdottomasti käytävä katsomassa Leonardo da Vincin maalaamaa Pyhää ehtoollista, joka sijaitsee Santa Maria delle Grazien kirkossa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service