Autonvuokraus
Torino
Piilota
Italia // Torino
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Torino

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Torinosta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea Italian matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat ja ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrauskokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit, luksusta vaativille urheilu- ja avoautot ja suuremman seurueen kuljettamiseen puolestaan sopivat minibussit. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi verkkosivuillamme, ja tee varauksesi jo tänään!

 
 • Torino Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Torino Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Paolo Sacchi 3
  10121 Torino

  ma. - la.08:00 - 20:00
  su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - autonvuokraus Torinossa

Torinon Sixt Autovuokraamon ajoneuvot on varusteltu siten, että matkanteko niillä on mukavaa ja taloudellista. Lisäpalveluilla varustat vuokra-auton esimerkiksi kätevällä GPS-navigaattorilla, joka on omiaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lastenistuimilla, kun mukana on perheen pienimmät. Lisäturvalla tuot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Vapaat kilometrit antavat sinun tutustua Italiaan mielin määrin, ajellen juuri niihin kohteisiin mihin haluatkin. Olipa valintasi sitten hulppea avoauto häämatkalle, taloudellinen sedan tai premium-luokan ajoneuvo liikematkalle, muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Koe Torino vuokra-auto allasi

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Torinosta on oiva tapa aloittaa tämän Alppien pääkaupungin tutkiminen. Hyppää edulliseen vuokra-autoon ja hurauta hotellillesi tai muuhun majapaikkaan luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Luoteis-Italiassa sijaitseva Torino on lähes miljoonan asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Po-joen varrella. Historian ystäville Torinolla on paljon annettavaa. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsee kokonainen arkeologinen puisto, jossa pääsee ihailemaan antiikin aikaisia raunioita. Kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin kuuluu myös maailmakuulu Torinon käärinliina, jota pidetään Torinon katedraalissa. Saavutat nämä molemmat nähtävyydet muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta.

Torino tarjoaa nähtävää ja koettavaa myös italialaisista elokuvista tai autoista kiinnostuneille matkaajille. Kaupungissa sijaitsee sekä kattava elokuvamuseo että automuseo. Torino tunnetaankin italialaisen elokuvan syntykaupunkina sekä Fiatin kotikaupunkina. Kaupungista on kotoisin myös jalkapallomahti Juventus. Ostokset Torinossa kannattaa tehdä Via Roman ostoskadulla. Kantamukset eivät paljoa paina, kun ne kuljettaa takaisin hotellille tilavalla Sixt vuokra-autolla. Jos mielit pidemmälle matkalle, voit ottaa suunnaksi Milanon, jonka saavutat alle kahdessa tunnissa. Tutustu jo tänään Sixt ajoneuvoihin ja tee varaus!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service