Autonvuokraus
Treviso
Piilota
Italia // Treviso
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Treviso

Sixt Autovuokraamo Treviso palvelee sinua yhteistyökumppaninsa Win Rentin avustuksella Trevison lentokentällä. Olipa sitten tiedossasi häämatka, keikkamatka, lomamatka tai ulkomaan työkomennus Italiaan, hyvä vuokra-auto takaa kätevän liikkumisen. Vältät bussien väentungoksen, kun otat suoraan lentokentältä allesi taloudellisen henkilöauton tai farmarin. Autonvuokraus Trevisossa on hyvä ratkaisu, sillä sen ansiosta pääset myös niihin kohteisiin, joihin joukkoliikenne ei kulje. Vapaat kilometrit takaavat huolettoman ajomatkan!

 
 • Treviso Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Noalese 63 E
  31100 Treviso

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Trevisossa helpottaa matkantekoa!

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Trevisoon! Meiltä saat allesi hyvän auton, joka on räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Mikäli tiedossa on pidempi automatka, voit hankkia lisäpalveluna lisäkuljettajan. Vuokra-auto Trevisossa on saatavilla myös seuraavilla lisäpalveluilla: lisävakuutus, GPS-navigaattori tai lastenistuin. Tarkista myös lemmikkipakettimme, mikäli suunnittelet lemmikin mukaan ottamista. Voit varata haluamasi autoluokan, jossa voi olla useita eri automerkkejä tai -malleja. Pyydämme huomioimaan, että tiettyä automallia emme kuitenkaan takaa.

Treviso tarjoaa jylhiä maisemia ja kulinaristisia elämyksiä

Treviso on samannimisen provinssin pääkaupunki, jossa on lähes 85.000 asukasta. Kaupungissa on monien kaupallisten yritysten pääkonttoreita. Muun muassa Benetton-vaatemerkki on kotoisin kaupungista ja pitää siellä päämajaansa edelleen. Työmatkakohteena kaupunki on siis suosittu, joten laadukas hotelli ja hyviä kokoustiloja on vaivatonta löytää. Sixt Autovuokraamosta Trevison lentokentältä on lyhyt ja helppo, noin 15 minuutin ajomatka kaupunkiin. Mikäli matka jatkuu muualle maahan, A27-moottoritie kiidättää sinut kohti Venetsiaa ja etelää.

Trevisossa ja sen lähialueilla kuitenkin riittää nähtävää. Kaupungissa vuokra-auton voi jättää helposti parkkiin ja käyskennellä piazzalla. Keskustan goottilaistyylinen San Francescon kirkko on rakennettu 1200-luvulla. Arvokas kirkko sai kolauksen maineelleen, kun Napoleon Bonaparten sotajoukot käyttivät sitä hevosten tallina, mutta se avattiin restauroituna yleisölle. Modernia taidetta voi kaupungissa tutkia klassisen lisäksi: B#S-taidegalleriassa on usein kiinnostavien, nousevien nimien näyttelyitä. Trevison-kävijöiden on suorastaan välttämätöntä maistaa paikallista tiramisua jossakin kaupungin tunnelmallisista tavernoista ja kakkugallerioista. Viinintuntijatkin ilahtuvat paikallisista antimista: alueella tuotetaan prosecco-viiniä. Vuokra-autolla pääsee helposti Ombono Tenni -stadionille, joka on paikallisen jalkapalloseura A.S.D. Trevison kotiareena. Monipuoliset elämykset siis odottavat Trevisossa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service