Autonvuokraus
Trieste
Piilota
Italia // Trieste
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trieste

Sixt Autovuokraamo Trieste odottaa sinua valmiina palvelemaan! Löydät meidät Tristen lentokentältä, seuraa vain logoamme ja tule noutamaan avaimia. Autonvuokraus Triestessä on sujuvaa, kun varaat vuokra-autosi etukäteen internetissä tai puhelimitse Suomen-toimipisteessä. Vuokra-auto Triestessä on hyvä valinta, kun haluat suunnitella itsenäisesti matka-aikataulusi, olitpa sitten Italian vakituinen asukas tai liikkeellä muissa aikeissa. Tässä toimipisteessä voit valita joko taloudellisen henkilöauton tai farmarin. Kaikki automme ovat uusia ja laadukkaita, joten löydät varmasti budjettiisi ja tarpeisiisi käyvän vuokra-auton. Vapaat ajokilometrit tietävät helppoa matkantekoa!

 
 • Venetsia Lentoasema
  Viale Galileo Galilei 30/1
  30173 Venezia

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Venetsia Piazzale Roma
  Rio Terà S. Andrea 466 e
  30135 Venezia

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Venetsia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Galileo Galilei 30/1
  30173 Venezia

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Venetsia Piazzale Roma

  Sixt Autonvuokraus
  Rio Terà S. Andrea 466 e
  30135 Venezia

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo palvelee Triesten lentokentällä

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee sinua asiassa kuin asiassa. Lisäpalveluna voit halutessasi tilata vuokra-autoon lasten turvaistuimen, GPS-navigaattorin tai lisäkuljettajan tai lisävakuutuksen. Valitse farmari tai henkilöauto ajoneuvokategoriaksi, ja ota Triestessä allesi laadukas vuokra-auto, jolla pääset jatkamaan matkaasi. Otathan kuitenkin huomioon, että autoluokassa voi olla eri merkkejä ja malleja, emme siis pysty takaamaan tiettyä mallia. Hoida autonvuokraus Triestessä tyylillä, ja lähde matkaan Sixt vuokra-autolla!

Trieste yllättää monipuolisuudellaan

Triesten satamakaupunki sijaitsee kapealla kaistaleella Adrianmeren ja Slovenian välissä. Kosteahko subtrooppinen ilmasto on rantakohteessa miellyttävä ympäri vuoden. Voit ajaa lentokentän autovuokraamostamme puolessa tunnissa kaupunkiin. Slovenia on lähellä, ja Kroatiaan on vain noin 30 kilometrin matka, joten kulttuurien kohtaamiset ovat arkipäivää. Niin germaaninen, slaavilainen kuin roomalainenkin kulttuuri ovat jättäneet tänne omat erityispiirteensä. Trieste on toiminut kulttuurielämän keskuksena läpi historiansa. Vierailun arvoisia ovat maankuulut Teatro La Contrada ja slovenialaisteatteri Trieste. Kattava Civico Orto Botanico di Trieste eli kasvitieteellinen puutarha, esittelee alueen luontoa. Tutkimusmatkan jälkeen kävijät voivat hengähtää paikallisten mainostamassa Caffe degli Specchi -kahvilassa, joka on toiminut vuodesta 1839 lähtien. Espresso ei ole pahitteeksi, ennen kuin hyppäät takaisin rattiin!

Lähialueella on lukuisia luolia, joiden tutkimiseen saa kulumaan helposti kokonaisen päivän. Grotta Gigante on maailman suurin matkailijoille avattu luola, jonka massiiviset tippukivet herättävät kunnioitusta. Trebicianon luolasto on sekin hengästyttävä nähtävyys, jonka pohjalla virtaavat Timavo-joen kuohut. Käynnistäsi saat enemmän irti, kun poikkeat Sixt Autovuokraamo Triesten kautta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service