Autonvuokraus
Tuscany
Piilota
Italia // Tuscany
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tuscany

Autonvuokraus Toscanassa onnistuu Sixt Autovuokraamon palvelupisteissä, joista voit vuokrata käyttöösi taloudellisen ja laadukkaan henkilöauton tai farmarin. Mikäli tiedossa on luontoretkeilyä Toscanassa, meiltä löydät myös maasturit hankalampaan maastoon. Tehokkaat urheiluautomme ja avoautomme puolestaan tuovat tyyliä ajamiseen. Vapaat ajokilometrit takaavat, että voit ajella huoletta ympäri Toscanaa tutustumassa mitä kiinnostavimpiin kohteisiin. Tarkista matkakohdettasi lähin toimipisteemme verkosta ja tutustu kilpailukykyisiin hintoihimme!

 
 • Firenze Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Pisa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Firenze Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Toscana - ja moottoritie kutsuu

Toscanan alueella palvelemme Bolognan, Firenzen ja Pisan lentoasemilla sekä yhteistyökumppanimme WinRentin kautta myös Bolognan rautatieasemalla ja Firenzen keskustassa. Olemme valikoineet kalustoomme parhaat ajoneuvot eri automerkeiltä, jotta sinä voisit nauttia matkanteosta. Pyydämme kuitenkin ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme tarjoa tiettyä automallia, mutta voit valita haluamasi ajoneuvokategorian. Autonvuokraus Toscanassa on räätälöitävissä toiveidesi mukaan: liitä tilaukseen GPS-navigaattori, lastenistuin, lisäturva tai lisäkuljettaja.

Ruokakulttuuria, kumpuilevaa maastoa ja viinirypäleviljelmiä

Välimerellinen Toscanan alue on oliivinkasvatuksen ja viiniviljelmien hallitsemaa aluetta, jonne monet gastronomiasta kiinnostuneet matkailijat suuntavat vuosi toisensa jälkeen. Sixt Autovuokraamo Toscanassa helpottaa alueeseen tutustumista, sillä vuokra-autoon pakkaat helposti niin retkeilykengät kuin uimarenkaatkin. Matkustitpa sitten yksin, perheen kesken, kaveriporukalla tai työseurueessa, vuokra-auto Toscanassa mahdollistaa liikkumisen näppärästi paikasta toiseen kumpuilevan maiseman halki. Kukkaniityt hohtavat keväisin täydessä loistossaan. Voit ottaa vuokra-auton allesi mistä tahansa alueen suurimmista kaupungeista. Toscanasta on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle maahan. Esimerkiksi Bolognasta ajaa pääkaupunki Firenzeen noin 2 tunnissa E25-valtatietä pitkin.

Toscanan talouselämä on monipuolista ja alueella on monien merkittävien yritysten toimintaa. Maataloustuotteista oliivit ja viini ovat alueen ylpeys: viinitiloihin kannattakin tutustua alueella matkailtaessa. Esimerkiksi kuuluisan Cantina Antinori nel Chianti Classico -viinitilan antimista pääsee nauttimaan, kun suuntaa Firenzestä noin puoli tuntia etelään. Lisäksi Italian matkailun klassikot, Pisan kaupunki ja kuuluisa Pisan kalteva torni, ovat alueen nähtävyyksiä. Kastanjametsien antimista eli paahdetuista kastanjoista voi nauttia Sienan keskustorilla ja tutustua samalla sen nähtävyyksiin. Työmatkailijoille Toscana tarjoaa mahdollisuuksia: löydät matkakohteesta hyviä kokoustiloja sekä runsasta hotellitarjontaa jokaiseen budjettiin sopien. Varmista matkan onnistuminen hyvällä vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service