Autonvuokraus
Venetsia Lentoasema
Piilota
Italia // Venetsia // Venetsia Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Venetsia Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Viale Galileo Galilei 30/1
  30173 Venezia IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VCE
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Venetsian lentoasemalla sijaitsee osoitteessa Viale Galileo Galilei 30/1, Italia. Lentokentän lyhenne on VCE, ja se tunnetaan myös nimellä Marco Polon lentokenttä. Kaupunki tunnetaan kanavistaan, mutta vuokra-auto avaa sinulle aivan uuden maailman. Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan auton. Meiltä saat näppärät kaupunkiautot sekä tilavat farmarit.

Autonvuokraus Venetsian Marco Polon lentokentällä

Tämä lentokenttä on viidenneksi vilkkain koko maailmassa. Toimipisteemme löydät saapuvien hallista, joten autonvuokraus Venetsian lentokentällä on kätevää. Tämä lentokenttä on lähin Venetsian kaupunkia, ja se sijaitsee Mestren alueella. Kun kanavat ja gondolit on nähty, ota allesi Sixt vuokra-auto Venetsian lentokentältä ja hurauta katsomaan lähialueen ihania saaria. Kaupungissa on lentokentän toimipisteemme lisäksi myös kaksi muuta toimipistettä.

Koe unohtumattomat nähtävyydet vuokra-autolla

Tarunhohtoinen Venetsian kaupunki on ainutlaatuinen koko maailmassa. Kaupunki on rakennettu 118 pienelle saarelle, joita yhdistää 354 siltaa. Historiallisiin näkymiin kuuluvat vanhat rakennukset pienillä saarilla, joiden välissä kiemurtelevat vesitakseja eli gondoleita vilisevät kanavat. Pyhän Markuksen torin laidalla sijaitseva Pyhän Markuksen kirkko on eräs merkittävimmistä italialaisen arkkitehtuurin taidonnäytteistä. Kirkko on koristeltu pylväin, jalokivin, mosaiikein ja relieefein. Aukion laidalla on paljon kahviloita ja kauppoja. Torin läheisyydessä ovat myös kuuluisat graniittipylväät, joita koristavat suojelupyhimysten Pyhän Theodoruksen ja Markuksen patsaat. Nähtävyys nimeltä Huokauksien silta (Ponte dei Sospiri) on myös näkemisen arvoinen. Silta on rakennettu 1600-luvulla vankien kulkureitiksi vankilaan. Sillan nimi viittaa vankien huokauksiin, kun he näkivät vapauden viimeistä kertaa. Kuuluisia venetsialaisia ovat muiden muassa Marco Polo, Antonio Vivaldi ja Giacomo Casanova. Myös lähialueilla on runsaasti tarjottavaa matkailijalle. Ota vuokra-auto Venetsian lentoasemalta ja lähde maantiematkalle lähiseudulle ja -kaupunkeihin. Venetsia on hyvä liikenteen solmukohta, jos aiot ajaa kohti Romeo ja Julia -tarinan tapahtumapaikkaa Veronaa, bolognese-kastikkeen kotipaikkaa Bolognaa tai muodin pääkaupunkia Milanoa. Suosittelemme, että varaat vuokra-auton etukäteen netissä tai puhelimitse. Näin varmistat, että saat haluamasi auton edulliseen hintaan. Huomaa, että emme takaa tiettyä mallia autosta, vaan autoluokan. Autonvuokrauksen toimipisteemme Venetsian Marco Polon lentokentällä toivottaa sinut tervetulleeksi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Venetsia Lentoasema VCE Viale Galileo Galilei 30/1 30173 Venezia 45.505056, 12.340028 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Venetsia Lentoasema VCE

Viale Galileo Galilei 30/1
30173 Venezia
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service