Autonvuokraus
Venetsia Piazzale Roma
Piilota
Italia // Venetsia // Venetsia Piazzale Roma
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Venetsia Piazzale Roma: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rio Terà S. Andrea 466 e
  30135 Venezia IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: VCEC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00
 
 

Matka Venetsiassa taittuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Venetsiaan hankkimalla vuokra-auto luotettavasti ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta Venetsia Piazzale Roman toimipisteestämme. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi vapautta ja voit tutustua upeaan Venetsiaan ja sen lähialueisiin juuri itse haluamassasi aikataulussa ja saat matkastasi enemmän irti. Venetsia Piazzale Roman toimipisteemme löydät aivan tien samannimisen aukion linja-autoaseman kupeesta, jonne on helppo saapua esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä vaikkapa lentokentältä ja jatkaa matkaa eteenpäin.

Koe upea Venetsia ja lähialueet helposti Sixtin vuokra-autolla

Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, löydät Venetsia Piazzale Roman toimipisteen valikoimastamme matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Vuokra-autokalustostamme löytyvät kätevät henkilöautot, tilavat farmarit ja maasturit kuin tyylikkäät urheilu- ja avoautotkin. Voit lisäksi valita tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, joilla teet matkastasi entistäkin sujuvamman. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan Venetsiassa suunnistamista, eri ikäisille lapsille sopivat lasten turvaistuimet sekä tavaratelineet, mikäli tarvitset lisätilaa tavaroillesi. Jos matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja, voi ajovuoroja vaihtaa lisäämällä vuokraukseen lisäkuljettajapalvelun.

Vuokra-auton varauksen Venetsia Piazzale Roman toimipisteestä voi hoitaa näppärästi jo ennen matkasi alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Verkkosivuiltamme löydät vuokra-autoja eri kategorioissa ja aina tuttujen merkkien uusimmissa malleissa. Tarjoamamme samalla valittavaksesi myös lisäpalvelut ja lisävakuutukset. Autonvuokraukseen Venetsia Piazzale Roman toimipisteestä sisältyy esimerkiksi kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ja kolariturva sekä vapaat kilometrit, mutta voit halutessasi lisätä varaukseen lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasiturvan, jotka tuovat lisäturvaa matkallesi. Voit myös valita vuokra-auton dieselmoottorilla. Huomioithan, että voimme taata valitsemasi autokategorian, mutta tiettyä automallia ei ole mahdollista valita. Älä kuitenkaan epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Olemme valmiina auttamaan, jotta saisit käyttöösi haluamasi vuokra-auton sekä lisäpalvelut, joilla teet matkastasi Venetsiaan vieläkin miellyttävämmän. Sixtin vuokra-autolla koet Venetsian ja sen lähialueet aivan uudella tavalla, joustavasti ja mukavasti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Venetsia Piazzale Roma VCEC01 Rio Terà S. Andrea 466 e 30135 Venezia 45.437355, 12.318190 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Venetsia Piazzale Roma VCEC01

Rio Terà S. Andrea 466 e
30135 Venezia
 
Puhelinnro +39-0294757979

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service