Autonvuokraus
Verona
Piilota
Italia // Verona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Verona

Autonvuokraus Veronassa onnistuu kätevästi Sixtin autovuokraamossa. Voit valita tasokkaista ajoneuvoistamme kaupunkikäyttöön esimerkiksi näppärän henkilöauton, joka toimii apuna myös paikallisten asukkaiden arkisilla ostosreissulla. Farmariautomme ovat hyviä vaihtoehtoja, jos tarvitset hiukan enemmän kuljetustilaa perheen tai isomman kaveriporukan matkatavaroille. Paikkakunnan tutkimiseen voit vuokrata meiltä myös vähän järeämmän maasturin. Tyylikäs urheiluauto tai ylellisen näköinen avoauto käyvät yhtä hyvin tärkeään bisnestapaamiseen kuin huolettomaan vapaa-ajan viettoonkin.

 
 • Verona Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  37066 Caselle di Sommacampagna

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Verona Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale XXV Aprile
  37138 Verona

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamosta Veronassa löydät sopivan ajoneuvon itsenäiseen lomailuun

Meidät on helppo löytää, autonvuokraus Veronasta onnistuukin vaivattomasti jo lentokentällä. Tarjoamme käyttöösi uusia ja taloudellisia henkilöautoja, joilla on miellyttävää ja turvallista liikkua kaupungissa. Jos tahdot tutkia tarkemmin häikäisevän kaunista maaseutua, voit ajaa sinne myös hyvin varustetulla maasturilla, avoautolla tai urheiluautolla. Emme kuitenkaan lupaa autoista mitään tiettyä mallia tai merkkiä, voit valita vain haluamasi kategorian. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme toimii tukenasi. Kun varaat omatoimista lomamatkaa varten vuokra-auton Veronasta, voit palauttaa sen meille joustavasti myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Tutustu vuokra-autolla Veronan kuuluisiin nähtävyyksiin oman aikataulusi mukaan!

Autovuokraamomme Veronassa luovuttaa käyttöösi luotettavan ajoneuvon, jolla pääset ihastelemaan kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Kannattaa suunnata auton pyörät vaikkapa kohti Piazza Bralla sijaitsevaa Arena di Veronaa, joka on noin 2000 vuotta vanha amfiteatteri. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu myös Casa di Giulietta, joka on William Shakespearen luomasta Romeon ja Julietin tarinasta tuttu Julian talo. Tämän historiallisen kaupungin lähiseudutkin ovat suosittuja kiinnostuksen kohteita, koska ne ovat osa kauneinta Italiaa. Autoilijalle varsinkin Gardajärven ympäristön maisemat ja kylät ovat loistavia tutkimuskohteita, joista löytyy perheen kanssa matkaaville esimerkiksi erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Luotettavalla ajoneuvolla liikkuminen antaa vapauden omien reittien suunnitteluun. Varsinkin avoautolla ajaminen silmiä hivelevien maisemien keskellä on jokaiselle matkailijalle ikimuistoinen kokemus. Italia on kuuluisa myös muodistaan, joten autolla kannattaa kurvata myös vajaan tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Mantova Outlet Village-ostoskeskukseen shoppailemaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service