Autonvuokraus
Montego Bay Sangster Lentoas.
Piilota
Jamaika // Montego Bay // Montego Bay Sangster Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Montego Bay Sangster Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay JM +1-876-9521212
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MBJ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Sangsterin kansainvälisellä lentokentällä

Pääset tutustumaan Jamaikan henkeä salpaavan kauniiseen rantakaupunkiin Montego Bayhin ottamalla allesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Sangsterin kansainvälisen lentokentän läheltä. Matkaa Sixt Autovuokraamoon on Singsterin kansainväliseltä lentokentältä vain noin kaksi kilometriä, joten auton avulla pääset makoilemaan valkoisina hohtaville rannoille nopeasti ja stressittömästi. Sixt vuokra-autolla voit hoitaa niin työ- kuin lomamatkasi Montego Bayssa huolettomasti ja oman aikataulusi mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Autonvuokraus Sangsterin kansainvälisellä lentokentällä

Sangsterin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä MBJ, sijaitsee Karibianmeren rannalla, Montego Bayn pohjoispuolella. Autonvuokraus Sangsterin kansainvälisen lentokentän läheisyydestä hoituu minä tahansa viikonpäivänä. Parhaiten kuitenkin hoidat varauksesi puhelimitse tai verkkosivujen kautta. Sixt tarjoaa laajan valikoiman uusia ja nykyaikaisia autoja, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Valikoimaan kuuluu näppärät henkilöautot, perheille sopivat farmarit tai vaativammankin maaston selättävät mainiot maastoautot. Huomaathan, että voit valita meiltä autokategorian, mutta et tiettyä mallia. Olipa valintasi mikä tahansa, luotettava Sixt vuokra-auto vie sinut määränpäähäsi.

Rento ja valloittava Montego Bay Sixtin vuokra-autolla

Montego Bay on Jamaikan toiseksi suurin liikekeskus heti maan pääkaupungin Kingstonin jälkeen. Jamaika on tunnettu erityisesti reggaesta, sikareista, rommista, rastafareista sekä upeista rannoistaan. Näihin kaikkiin pääsee tutustumaan Montego Bayssä tai sen lähimaastossa näppärästi hoitamalla vuokra-auton alle heti saavuttuasi Sangsterin kansainväliselle lentokentälle. Useat kaupungin suosituimmista rannoista sijaitsevat pääkadun, Hip Streetin, varrella. Täällä uimarannat ovat matalia, vesi kirkasta ja Karibian aurinko lämmin. Kaikenlaiset vesiaktiviteetit, kuten snorklaus, melonta ja purjelautailu luonnistuvat kuvankauniilla rannoilla. Montego Bayssä pääset tutustumaan myös Jamaikan eksoottiseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Suomalaisten suosikkijuoman kahvin kasvatuksen ja valmistuksen saloihin pääsee vihkiytymään Catadupa-vuorilla sijaitsevalla Croydon-plantaasilla, jonne pääsee vuokra-autolla alle tunnissa.

Autonvuokraus Sangsterin kansainvälisellä lentokentällä kannattaa, sillä vuokra-autolla pääsee helposti myös pidemmillekin retkille, kuten Bob Marleyn synnyinkotiin Nine Milesiin tai vaikkapa kokeilemaan kelkkailua Ocho Riosin lomakohteen lähellä sijaitsevaan seikkailupuistoon. Matkaa näihin kohteisiin on Montego Baystä vain pari tuntia. Maan pääkaupunkiin Kingstoniin matkaa taasen on hieman alle kolme tuntia, joten matka sinnekin hoituu vuokra-autolla vaivattomasti ja tietysti oman aikataulusi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Montego Bay Sangster Lentoas. MBJ Sunset Boulevard/The Queens . Montego Bay 18.497491, -77.915943 +1-876-9521212

Sixt-toimipiste Montego Bay Sangster Lentoas. MBJ

Sunset Boulevard/The Queens
. Montego Bay
 
Puhelinnro +1-876-9521212

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service