Autonvuokraus
Kyoto Shinkasen Juna-As.
Piilota
Japani // Kyoto // Kyoto Shinkasen Juna-As.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kyoto/Shinkasen Juna-Asema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 13-1 Nishi Kujo Kitanouchi-cho
  601-8411 Kyoto JP +81-756810543
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: UKYX01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 

Koe Kioton syke Sixtin vuokra-autolla

Kioto Shinkasen Juna-aseman toimipiste palvelee sinua ammattitaidolla ja autonvuokraus hoituu sujuvasti, jotta matkasi voi alkaa. Toimipisteemme sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kioton rautatieasemaa, joten jos saavut muualta Japanista Kiotoon, voit tulla kävellen hakemaan vuokra-autosi ja pääset matkaan nopeasti. Varaus vuokra-autosta kannattaa tehdä etukäteen, joten käy tutustumassa Kioto Shinkasen Juna-aseman autovalikoimaan ja päätä, mikä autoluokka on paras vaihtoehto matkasi tarkoitusta ajatellen. Mikäli olet yksin liikkeellä tai haluat liikkua kompaktimmalla ajoneuvolla kaupungilla, voi taloudellinen henkilöauto olla oikea vaihtoehto. Löydät meiltä kuitenkin myös tilavat farmarit, joilla perhe tai muu seurue matkatavaroineen liikkuu kätevämmin paikasta toiseen. Sixt Autovuokraamo tunnetaan laadukkaista, uusista vuokra-autoistaan, luotettavasta ja asiantuntevasta palvelustaan ja edullisista hinnoistaan, joten ota autonvuokrauksen ammattilainen käyttöösi ja vuokraa auto Kioto Shinkasen Juna-aseman toimipisteestä.

Keisarillinen Kioto ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Vapaat ajokilometrit kuuluvat Sixt Autovuokraamon tarjoamiin etuihin, samoin kuin tarjoamme Kioto Shinkasen Juna-aseman toimipisteessä myös navigointilaitteen matkaasi sekä erinomaisen lisäkuljettajapalvelun, jolla voit nimetä matkalle useamman kuin yhden kuskin. Lisäpalveluilla voit varustella vielä paremmin vuokra-autoasi. Kun matkaan ovat lähteneet perheen pienimmätkin, haluat varmistaa heidän turvallisuutensa autokyydissä, jolloin lisäpalveluna löytyvät turvalliset lastenistuimet tekevät helpoksi sinulle huomioida tämänkin tärkeän asian. Voit myös valita nelivedon vuokra-autoosi ja selviät mistä tahansa sääolosuhteista kunnialla. Lisäpalvelut lisäät yksinkertaisesti varaukseesi samalla, kun varaat vuokra-autoa. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon, että voimme luvata vain vuokra-autoluokan, mutta emme tiettyä ajoneuvon mallia tai merkkiä. Palvelemme niin lomamatkalaisia kuin työasioilla Kiotossa liikkuvia, ja aina mieltä askarruttavan kysymyksen herätessä älä epäröi ottaa yhteyttä joka päivä palvelevaan asiakaspalveluumme puhelimitse. Tervetuloa Kioto Shinkasen Juna-aseman toimipisteeseemme ja me hoidamme autonvuokrausasiasi kerralla kuntoon!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kyoto Shinkasen Juna-As. UKYX01 13-1 Nishi Kujo Kitanouchi-cho 601-8411 Kyoto 34.980810, 135.757970 +81-756810543

Sixt-toimipiste Kyoto Shinkasen Juna-As. UKYX01

13-1 Nishi Kujo Kitanouchi-cho
601-8411 Kyoto
 
Puhelinnro +81-756810543

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service