Autonvuokraus
Kansai intl. Lentoasema
Piilota
Japani // Osaka // Kansai intl. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kansain kansainvälisellä lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
  549-0011 Sennan JP +81-724568780
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KIX
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Kansain kansainvälisellä lentoasemalla

Saapuessasi Japaniin käynnistät matkasi joutuisasti vuokraamalla auton Sixt Autovuokraamosta Kansain kansainväliseltä lentoasemalta. Hyppää jo etukäteen varaamasi vuokra-auton kyytiin ja anna sen kuljettaa sinua luotettavasti ja turvallisesti matkallasi Osakassa. Yksin työmatkalle tulleena voit kokea taloudellisen kaupunkiauton sopivaksi autovalinnaksi, kun taas perheen kanssa lomamatkalle lähtenyt voi tykätä enemmän farmarin antamasta suuremmasta tilan tunteesta. Toki nelivedon ystävälle meiltä löytyy myös vahva ja tyylikäs maasturi, jolla ajat niin kaupungissa kuin sen ulkopuolella teholla ja tyylillä. Vuokra-autoon on valittavissa lisäksi erilaisia lisäpalveluita helpottamaan matkantekoa. Pienille lapsille löytyy turvallisia lastenistuimia, jotta teet vuokra-autostasi turvallisen ihan koko perheelle, ja mukaan kannattaa vielä ottaa GPS-navigaattorikin, niin kenenkään ei tarvitse tuskailla, minne ollaan menossa ja mitä reittiä. Tee varaus vuokra-autosta Kansain kansainvälisellä lentoasemalla etukäteen netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme ja me hoidamme vuokrausasiasi kuntoon!

Autonvuokraus Kansain kansainvälisellä lentoasemalla

Kansain kansainvälinen lentoasema sijaitsee Osakanlahdella, keinotekoisella saarella, Osakassa. Lentoasema tunnetaan kansainvälisellä lyhenteellä KIX. Lentoasemalta on matkaa Osakaan noin 50 kilometriä. Kobeen matkaa kertyy noin 70 kilometriä. Löydät toimipisteemme terminaali 1:stä, ORIX Rent-a-car -palvelupisteen yhteydestä, vain parin minuutin kävelymatkan päästä kansainvälisestä ja sisämaan lentojen terminaaleista. Kun varaat etukäteen, tiedämme odottaa sinua ja vuokra-autosi on noutamista vailla valmiina matkaan lähtöön ja tällä tavoin autonvuokrauksesi Kansain kansainvälisellä lentoasemalla käy helpoimmin.

Sixtin vuokra-autolla Kansai ja Osaka haltuun

Kansain alue on täynnä nähtävää aina UNESCOn maailmanperintölistan kohteista kansallisaarteisiin, joten omalla vuokra-autolla tuplaat mahdollisuutesi nähdä paikkoja, kun et ole sidottu muiden aikatauluihin tai reitteihin. Koko perheen tykkäämä kohde on Osakan akvaario, jota sanotaan maailman suurimmaksi, ja se löytyy vain 10 kilometrin päästä Osakan keskustasta, ja siellä voi tutustua erittäin monipuolisesti merten asukkaisiin. Historiasta ja japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneen kannattaa suunnata Osakan linnalle, joka vallihaudan ympäröimänä kohoaa korkealle ja antaa upeat näköalat kaupungin ylle. Autonvuokraus Kansain kansainvälisellä lentoasemalla tuo edellä mainittujen kohteiden lisäksi lähellesi koko Kansain alueen nähtävyydet ja näet enemmän, helpommin! Tee varaus Sixtiltä ja suuntaa Japaniin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kansai intl. Lentoasema KIX 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho 549-0011 Sennan 34.433438, 135.245431 +81-724568780

Sixt-toimipiste Kansai intl. Lentoasema KIX

1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
549-0011 Sennan
 
Puhelinnro +81-724568780

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service