Auton vuokraus maassa Jordania

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Jordania

Suosituin kohteessa Jordania

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Amman Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Jordania

Autonvuokraus Jordania

Autonvuokraus Jordania

Autonvuokraus Jordaniassa antaa mahdollisuuden tutustua paremmin tähän vielä suurelle osalle tuntemattomaan maahan. Sixtillä on kuusi toimipistettä Ammanin kaupungissa. Yksi näistä sijaitsee Ammanin kansainvälisellä lentoasemalla. Sen lisäksi autoja voi vuokrata esimerkiksi useammastakin hotellista. Autojen valikoima vaihtelee hieman toimipisteen mukaan. Autovalikoima koostuu yleensä henkilöautoista, farmareista ja maastureista. Muista ottaa vuokrapakettiisi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattori ja lastenistuin. Meiltä saat myös rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutuksen sekä ylimääräisen kuljettajan lisäpalveluina. Varaa vuokra-auto Jordaniasta etukäteen joko netissä tai puhelimitse. Autoja on rajoitettu määrä, joten varaamalla varmistat saavasi vuokra-auton. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Pidä maltti mukana liikenteessä

Pidä maltti mukana liikenteessä

Autonvuokraus Jordaniassa on loistava keino kokea enemmän. Koska maa ei ole kovinkaan suuri, voi yhden loman aikana nähdä useita eri kaupunkeja. Tiet ovat yleensä hyvässä kunnossa ja myös opasteita on riittävästi. Siitä huolimatta kannattaa muistaa ottaa navigaattori matkaan, jotta löydät helposti sinne, minne ikinä oletkin menossa. Maan tärkeimmät liikennesäännöt ovat nopeusrajoitusten noudattaminen, turvavyön käyttäminen sekä se, ettei alkoholin vaikutuksen alaisena saa ajaa. Ajaminen ei siis juurikaan poikkea Suomessa ajamisesta. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ympäri vuorokauden, jos sinulla tulee jotain kysyttävää.
Koe kiehtova Jordania vuokra-autolla

Koe kiehtova Jordania vuokra-autolla

Jordania on kuin tehty autolla kiertelemiseen. Maa on suhteellisen pieni, joten välimatkatkaan eivät ole turhan suuria. Autonvuokraus Jordaniassa onkin siis loistava tapa päästä näkemään tätä eksoottista maata. Sixtin autovuokraamot Jordaniassa vuokraavat autoja moniin eri tarpeisiin, joten valitse vain itsellesi sopivin. Maan suosituimpia kaupunkeja ovat pääkaupunki Amman, Az Zarqa, Irbid ja Aqaba. Tämä Lähi-idän maa tunnetaan lähinnä ranta- ja sukelluskohteena, mutta löytyypä maasta myös paljon kulttuuritarjontaa ja historiaa. Jos haluat yhdistää matkaan toisenkin valtion, on Israel vain lyhyen ajomatkan päässä. Muista kuitenkin ilmoittaa aikeistasi Sixtille, jotta saat rajanylitykseen tarvittavat paperit. Jos taas mielit viettää lomasi rannalla, tarjoaa maa sinulle paljon enemmän kuin pelkkää auringonpalvontaa. Useat rannat nimittäin tarjoavat erilaisia kylpyläpalveluita sekä hemmotteluhoitoja. Aktiivilomailija lähtee mielellään sukeltamaan ja tutkimaan koralliriuttoja. Erityisesti Aqaban edustalla sijaitseva koralliriutta on suosittu sukeltajien keskuudessa. Myös snorklaaminen tai vaikkapa varjoliito onnistuu rannalla kuin rannalla. Maan tunnetuin kulttuurinähtävyys taas on Petra, joka on punaiseen kallioon muinoin hakattu kaupunki. Sieltä löytyy myös kuuluisa Al-Khaznehin hautamonumentti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Jordania

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Jordania?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jordania sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Jordania.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Jordania?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Jordania

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Jordania?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Jordania?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Jordania

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Jordania

Näytä lisää