Auton vuokraus toimipisteestä Amman Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Amman Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Amman Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Amman Lentoasema

Osoite

Queen Alia Internat. Airport, 11118 Amman, Jordania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Amman Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Ammanin kuningatar Alian kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Ammanin kuningatar Alian kansainvälisellä lentokentällä

Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, saat vaivattomasti allesi luotettavan vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Ammanin kuningatar Alian kansainväliseltä lentokentältä. Meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta. Huomaathan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia. Valikoimaamme kuuluvat ketterät henkilöautot, tilavat farmarit sekä vaativampaan maastoon sopivat maasturit. Sixt vuokra-auto allasi voit jatkaa matkaasi lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Ammanin kuningatar Alian kansainvälisellä lentokentällä on nopeaa ja vaivatonta, ja voit hoitaa varauksesi ennakkoon joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.
Autonvuokraus Ammanin kuningatar Alian kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Ammanin kuningatar Alian kansainvälisellä lentokentällä

Ammanin kuningatar Alian kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä AMM, on saanut nimensä kuningatar Alian, kuningas Husseinin kolmannen vaimon mukaan. Se sijaitsee hieman yli 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Ammanin kuningatar Alian kansainväliseltä lentokentältä on näppärä tapa saavuttaa kaupungin keskusta, jonne matka kestää noin tunnin. Meiltä saat käyttöösi uudehkon vuokra-auton, jolla pääset kulkemaan ympäri Ammania - tai vaikkapa koko Jordaniaa - oman aikataulusi mukaisesti.
Jordania tutuksi Sixt vuokra-autolla

Jordania tutuksi Sixt vuokra-autolla

Amman on Jordanian pääkaupunki maan luoteisosassa. Tässä noin kahden miljoonan asukkaan kaupungissa riittää tehtävää ja nähtävää aivan kaikenlaisille matkaajille. Amman sijaitsee antiikkisen Filadelfian raunioissa, joka oli kaupunki roomalaisen vallan ajanjaksolla. Historian havinaan pääsee tutustumaan esimerkiksi roomalaisessa teatterissa, jonne pääsee vuokra-autolla kaupungin keskustasta noin vartissa. Noin 17 kilometrin päässä keskustasta sijaitsee Qasr al-Abd, hellenistisen palatsin rauniot. Arkkitehtuurista kiinnostuneet pääsevät myös ihailemaan upeita moskeijoita, kuten valtavaa kuningas Husseinin moskeijaa tai kuningas Abdullahin moskeijaa. Molemmat moskeijat sijaitsevat noin 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.Vuokra-auton hankkiminen Ammanin kuningatar Alian kansainväliseltä lentokentältä kannattaa, sillä sen ansiosta voit tehdä myös pidempiä retkiä oman aikataulusi mukaan. Voit suunnata vaikkapa Kuolleellemerelle, Jordanian ja Israelin rajalle. Tällä erikoisella, suolaisella järvellä pääset kokemaan, miltä tuntuu kölliä veden pinnan tuntumassa. Matkaa Kuolleelle merelle Ammanista on noin 90 kilometriä ja matka sinne taittuu näppärästi Sixt vuokra-autolla. Jordanian kuuluisampaan kulttuurinähtävyyteen, Unescon maailmanperintökohteeseen Petran punaiseen kaupunkiin pääset vuokra-autolla muutamassa tunnissa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja voimme suunnitella sinulle sopivan ajopelin matkasi ajaksi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Amman Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Amman Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Amman Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Amman Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Amman Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Amman Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Amman Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Amman Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?