Autonvuokraus
Bogotá
Piilota
Kolumbia // Bogotá
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bogotá

Sixt Autovuokraamo Bogota tarjoaa Kolumbiaan saapuville työ- ja lomamatkalaisille laajan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja kilpailukykyiseen hintaan. Apua saat aina tarvittaessa asiantuntevalta henkilökunnaltamme ja uskallamme väittää, että matkallesi et voisi saada helpompaa alkua Bogotassa kuin Sixt Autovuokraamon kautta! Meiltä löydät kätevät ja taloudelliset henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat tyylikkäät kyydit pienille sekä isommille seurueille. Tilavilla maastureilla taas taittuu haastavammatkin reitit ja kyytiin mahtuu iso seurue matkatavaroineen kepeästi. Tutustu koko vuokra-autovalikoimaamme verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta ja tee myös varauksesi sitä kautta helposti. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä.

 
 • Bogotá El Dorado Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  calle 26 #106-39
  110111 Bogota

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta Bogotassa monipuolisen

Sixt Autovuokraamo Bogota tarjoaa hyvin varustellut vuokra-autot aina edulliseen hintaan, ja varausta on mahdollista muokata monipuolisten lisäpalvelujemme avulla itselleen sopivaksi. Varaukseesi sisältyy vapaat ajokilometrit ja näiden seuraksi hyvä lisä on GPS-navigaattori, joka avustaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan ajamisesta. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, lisää ihmeessä varaukselle lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Lapsiperheille tarpeellinen lisävaruste on lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Tarjoamme muutokset ja peruutuksen ilmaiseksi, kun maksat varauksesi vasta ajoneuvoa noudettaessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten maksun voit huoletta hoitaa myös luottokortilla.

Bogota on mielenkiintoinen kohde Sixint vuokra-autoilijoille

Bogota on Kolumbian pääkaupunki ja siellä pääset nauttimaan mukavista ilmoista lähes vuoden ympäri, joten se on leppoisa matkakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Bogotasta löytyy nähtävää ja tehtävää koko perheelle, ja helpoin tapa saada monipuolinen kuva tästä kaupungista on kokea se omalla vuokra-autolla. Ajele historialliseen vanhaankaupunkiin kokemaan, millaista Bogotassa on aikoinaan ollut, ja tämän vastapainoksi voit seuraavaksi suunnata moderniin uuteenkaupunkiin ihastelemaan pilvenpiirtäjiä. Hienot näköalat avautuvat, kun ajelet noin puolessa tunnissa Cerro de Monserratelle niitä ihailemaan. Lentokentälle vuokra-autolla pääset myös noin 30 minuutissa, joten sieltä on helppo napata vuokra-auto matkaan mukaan maahan saapuessa ja palautus hoituu yhtä helposti. Nauti Bogotasta monipuolisesti omalla Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service