Auton vuokraus maassa Kosovo

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Kosovo

Suosituin kohteessa Kosovo

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pristina Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Kosovo

Autonvuokraus Sixtiltä Kosovossa

Autonvuokraus Sixtiltä Kosovossa

Sixt autovuokraamot Kosovossa sijaitsevat pääkaupunki Pristiinassa, toinen kaupungin lentoaseman yhteydessä ja toinen keskustassa. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja suosituimmilta merkeiltä kilpailukykyiseen hintaan sekä osaavan asiakaspalvelun, joka mielellään auttaa sinua kaikissa kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Kosovossa. Sixt autovuokraamot Kosovossa tarjoavat joka budjetille sopivan vuokra-auton, matkustitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Meiltä löydät kätevät ja helposti ajettavat sedanit, jotka sopivat hyvin kaupungin vilinään sekä isommalle porukalle sopivat minibussit, joilla matkustatte helposti koko porukka paikasta toiseen. Citymaasturit puolestaan sopivat vaativampaan maastoon ja tilaa arvostavalle, kun taas farmarimalli on oiva valinta koko perheelle. Jos haluat lisää luksusta ajokokemukseesi, muista tutustua myös urheilu- ja avoautomalleihimme. Autonvuokraus Kosovossa tarjoaa lisäksi premium-mallit suosituimmilta automerkeiltä. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automerkkiä, ainoastaan valitsemasi automallin. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja ja käteviä lisäpalveluja nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Kosovossa helposti netistä!
Ajokulttuuri Kosovossa

Ajokulttuuri Kosovossa

Ajokulttuuri Kosovossa eroaa kotimaassa totutusta, joten sinne suuntaavan kannattaa tutustua maan liikennesäännöksiin etukäteen. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja ohittaminen suoritetaan vasemmalta puolelta. Lisäksi kaikkien autossa matkustavien täytyy käyttää turvavöitä ja on kuskin kiellettyä puhua puhelimessa ajaessa. Yleisesti ottaen tiet ovat vaihtelevassa kunnossa, erityisesti maaseudulla tiet ovat melko huonossa kunnossa. Tiet saattavat olla kuoppaisia ja melko kapeita, erityisesti kaupunkien ulkopuolella. Teiden kunto saattaa vaihdella nopeasti. Pimeällä ajamista kannattaa välttää, sillä monesti valaistus on puutteellista. Kaikki tiet, erityisesti pienet hiekkatiet, eivät aina löydy navigaattorista. Liikenne erityisesti kaupunkien läheisyydessä voi aluksi vaikuttaa sekavalta ja autot saattavat puikkelehtia ja ohitella miten sattuu. Ajaessa kannattaa noudattaa liikennesääntöjä ja säilyttää malttia ja edetä rauhallisesti, vaikka paikalliset pitävätkin vauhdista ja lukevat liikennesääntöjä värikkäästi. Liikennenopeudet vaihtelevat taajamien 30km/h ja moottoritien 130km/h välillä. Ruuhkiin kannattaa varautua Pristinan läheisyydessä, joita aiheuttavat monesti tehtävät tietyöt. Autonvuokraus Kosovossa on paras tapa aloittaa matkanteko!
Kaunis Kosovo ja pääkaupunki Pristina

Kaunis Kosovo ja pääkaupunki Pristina

Jos saavut Kosovoon lentämällä, helpoin tapa aloittaa maahan tutustuminen on autonvuokraus Kosovossa. Matka lentokentältä pääkaupunki Pristinaan kestää autolla noin puoli tuntia. Sodan runtelemassa Pristinassa kannattaa tutustua erityisesti maan historiaan ja kaupunki tarjoaakin useita eri museoita, kuten National Museum ja sen takana sijaitseva Pristina Ethnographic museum. Nazim Gafurri kadulla voit puolestaan tutustua kaupungin moskeijoihin, kuten Jashar Pasha. Vuokra-autolla suuntaat myös helposti tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin, kuten Germia-puistoon, jossa paikalliset viettävät aikaa rentoutuen. Muista nähdä myös Nena Tereze Cathedral eli Äiti Teresan katedraali, jossa kiipeämällä kellotorniin pääset näkemään upeat maisemat kaupungin yli. Pristinasta 17 kilometrin päässä sijaitsee myös Unescon maailmanperintökohde, Serbian Orthodox Monastery Gra%u010Danica.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Kosovo

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kosovo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kosovo sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kosovo.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kosovo?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 676 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf 7
VW Golf 7
Mercedes E-220d
Mercedes E-220d
BMW 7er Aut.
BMW 7er Aut.
BMW X6 Aut.
BMW X6 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Kosovo

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kosovo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kosovo?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Kosovo

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Kosovo

Näytä lisää