Auton vuokraus toimipisteestä Pristina Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Pristina Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pristina Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Pristina Lentoasema

Osoite

Rruga e Aeroportit, 10070 Vrellë, Lipjan, Kosovo
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Pristina Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Pristinan kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Pristinan kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu Kosovon nähtävyyksiin ja vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Pristinan kansainväliseltä lentokentältä. Valittavana on ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin. Voit tutustua Pristinaan henkilöautolla, farmarilla tai vaikka maasturilla. Valitettavasti emme kuitenkaan pysty takaamaan auton tarkkaa merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvokategorian. Sixt Autovuokraamo sijaitsee kätevästi lentokentän saapumisaulassa. Vuokra-auto on kätevä ratkaisu siirryttäessä lentokentältä kaupungin nähtävyyksien pariin.
Autonvuokraus Pristinan kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Pristinan kansainvälisellä lentokentällä

Pristinan lentokenttä (PRN) tunnetaan myös Kosovon vapautusarmeijan johtajan Adem Jasharin nimellä. Lentokenttä sijaitsee noin kahdenkymmenen kilometrin ja neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä Pristinan kaupungista, joten autonvuokraus lentokentältä on kätevä tapa päästä tutustumaan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Autonvuokraus Pristinan kansainvälisellä lentokentällä on helppoa. Varauksen voit tehdä esimerkiksi nettisivuillamme tai vierailemalla lentokentällä sijaitsevassa Sixt-toimipisteessä. Huomioithan, että Pristinan kaupungissa ei ole omaa Sixt Autovuokraamoa, joten autonvuokraus kannattaa tehdä jo lentokentällä.
Tutustu vuokra-autolla hurmaavaan Pristinaan

Tutustu vuokra-autolla hurmaavaan Pristinaan

Vuokra-autolla on mukavaa ajella tutustuen samalla Pristinan kaupunkiin ja sen lähialueiden nähtävyyksiin. Pristinassa voit käydä tutustumassa esimerkiksi sulttaani Mehmet Fatihin moskeijaan. Moskeija on rakennettu 1400-luvulla ja restauroitu vuonna 1955 tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen. Hienot kattomaalaukset ihastuttavat varmasti kauniiden rakennusten ystäviä. Emin Gjikun etnografisessa museossa pääset ihastelemaan paikallista historiaa. Museo on rakennettu vanhoihin, hyvin säilyneisiin ottomaanitaloihin, joissa on kaunis puutarha. Nähtävillä on vanhoja työkaluja, vaatteita ja aseita. Pristinan kaupungissa voit nähdä myös modernia kosovolaista taidetta, mikäli suuntaat kohti Kosovon kansallisgalleriaa. Galleriassa on näytteillä nykypäivän taidetta, joten historiallisten maalausten ystävien kannattaa harkita muita kohteita ja suunnata kulkunsa esimerkiksi kaupungissa sijaitseviin museoihin. Kun alla on vuokra-auto, ennätät nähdä enemmän lyhyessä ajassa!Pristinassa kannattaa käydä myös katsomassa Kosovon kansalliskirjastoa, joka on yksi kaupungin merkittävimpiä rakennuksia ja sijaitsee miellyttävällä viheralueella. Mainitsemisen arvoinen nähtävyys on myös Pristinan 1800-luvulla rakennettu kellotorni, joka on 26 metriä korkea. Sodassa vaurioitunut kello toimii nykyään sähköllä. Luonnosta pääsee nauttimaan kaupungin ulkopuolella esimerkiksi Germian puistoalueella, joka sijaitsee noin viidentoista minuutin ajomatkan päässä Pristinasta ja viidenkymmenen minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Puistoalueella pääset ihastelemaan Kosovon monimuotoista luontoa. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta ja lähde tutustumaan kauniiseen Pristinaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pristina Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pristina Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pristina Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pristina Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pristina Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 668 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes E-220d
Mercedes E-220d
BMW X6 Aut.
BMW X6 Aut.
VW Golf 7
VW Golf 7
BMW 7er Aut.
BMW 7er Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pristina Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pristina Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pristina Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pristina Lentoasema

Näytä lisää