Autonvuokraus
Pristina Lentoasema
Piilota
Kosovo // Pristina // Pristina Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pristina Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rruga e Aeroportit
  10070 Vrellë, Lipjan KS 38345669668
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PRN
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Pristinan kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu Kosovon nähtävyyksiin ja vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Pristinan kansainväliseltä lentokentältä. Valittavana on ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin. Voit tutustua Pristinaan henkilöautolla, farmarilla tai vaikka maasturilla. Valitettavasti emme kuitenkaan pysty takaamaan auton tarkkaa merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvokategorian. Sixt Autovuokraamo sijaitsee kätevästi lentokentän saapumisaulassa. Vuokra-auto on kätevä ratkaisu siirryttäessä lentokentältä kaupungin nähtävyyksien pariin.

Autonvuokraus Pristinan kansainvälisellä lentokentällä

Pristinan lentokenttä (PRN) tunnetaan myös Kosovon vapautusarmeijan johtajan Adem Jasharin nimellä. Lentokenttä sijaitsee noin kahdenkymmenen kilometrin ja neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä Pristinan kaupungista, joten autonvuokraus lentokentältä on kätevä tapa päästä tutustumaan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Autonvuokraus Pristinan kansainvälisellä lentokentällä on helppoa. Varauksen voit tehdä esimerkiksi nettisivuillamme tai vierailemalla lentokentällä sijaitsevassa Sixt-toimipisteessä. Huomioithan, että Pristinan kaupungissa ei ole omaa Sixt Autovuokraamoa, joten autonvuokraus kannattaa tehdä jo lentokentällä.

Tutustu vuokra-autolla hurmaavaan Pristinaan

Vuokra-autolla on mukavaa ajella tutustuen samalla Pristinan kaupunkiin ja sen lähialueiden nähtävyyksiin. Pristinassa voit käydä tutustumassa esimerkiksi sulttaani Mehmet Fatihin moskeijaan. Moskeija on rakennettu 1400-luvulla ja restauroitu vuonna 1955 tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen. Hienot kattomaalaukset ihastuttavat varmasti kauniiden rakennusten ystäviä. Emin Gjikun etnografisessa museossa pääset ihastelemaan paikallista historiaa. Museo on rakennettu vanhoihin, hyvin säilyneisiin ottomaanitaloihin, joissa on kaunis puutarha. Nähtävillä on vanhoja työkaluja, vaatteita ja aseita. Pristinan kaupungissa voit nähdä myös modernia kosovolaista taidetta, mikäli suuntaat kohti Kosovon kansallisgalleriaa. Galleriassa on näytteillä nykypäivän taidetta, joten historiallisten maalausten ystävien kannattaa harkita muita kohteita ja suunnata kulkunsa esimerkiksi kaupungissa sijaitseviin museoihin. Kun alla on vuokra-auto, ennätät nähdä enemmän lyhyessä ajassa!

Pristinassa kannattaa käydä myös katsomassa Kosovon kansalliskirjastoa, joka on yksi kaupungin merkittävimpiä rakennuksia ja sijaitsee miellyttävällä viheralueella. Mainitsemisen arvoinen nähtävyys on myös Pristinan 1800-luvulla rakennettu kellotorni, joka on 26 metriä korkea. Sodassa vaurioitunut kello toimii nykyään sähköllä. Luonnosta pääsee nauttimaan kaupungin ulkopuolella esimerkiksi Germian puistoalueella, joka sijaitsee noin viidentoista minuutin ajomatkan päässä Pristinasta ja viidenkymmenen minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Puistoalueella pääset ihastelemaan Kosovon monimuotoista luontoa. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta ja lähde tutustumaan kauniiseen Pristinaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pristina Lentoasema PRN Rruga e Aeroportit 10070 Vrellë, Lipjan 42.573612, 21.035557 38345669668

Sixt-toimipiste Pristina Lentoasema PRN

Rruga e Aeroportit
10070 Vrellë, Lipjan
 
Puhelinnro 38345669668

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service