Autonvuokraus
Alexandroupoli
Piilota
Kreikka // Alexandroupoli
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alexandroupoli

Sixt Autonvuokraus Alexandroupolissa on loistava valinta silloin, kun haluat Kreikan matkallasi kokea ja nähdä enemmän kuin pelkän hotellin uima-altaan ja buffeen. Laadukkaista Sixt vuokra-autoista pääsevät nauttimaan kaikki, asuitpa sitten Kreikassa tai olitpa täällä liikematkalla tai vaikkapa tuoreella häämatkalla. Laajasta autokalustosta voi valita mm. minibussin suuremman seurueen riemuksi, tilavan farmarin perheellisten lomalle ja premium-luokasta hyötyvät esim. yritysmatkalaiset. Tarjoamme ajoneuvoillemme vapaat kilometrit, joten saat nauttia ajamisen vapaudesta täysin rinnoin!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Täydennä autonvuokraus Alexandroupolissa - valitse kätevistä lisäpalveluista

Sixt Autovuokraamo Alexandroupolin kilpailukykyiset hinnat ja perusvarusteluiltaan kattavat uudet ajoneuvot odottavat sinua ja seuruettasi ajelulle. Lisävarusteilla maustat ajoneuvot vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Ajamisen nautintoa voit jakaa muillekin kuljettajille ostamalla lisäkuljettajapalvelun, kun taas GPS-navigaattori helpottaa kohteen löytämistä vieraammillakin tieosuuksilla. Perheen pienimmäiset matkustavat kyydissä turvallisesti, kun varaat lisäpalveluistamme lastenturvaistuimet. Internetissä voit tutustua laajaan ajoneuvovalikoimaan, katsella tarjouksia, tutustua tarkemmin lisäpalveluihin, ja tietysti tehdä myös varauksen. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme lupaa tiettyä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvokategorian. Mikäli jokin asia, olipa se iso tai pieni, askarruttaa, auttaa ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme viikon jokaisena päivänä.

Vuokra-auto Alexandroupolissa, ja matkailusta tulee hauskempaa!

Alexandroupoli sijaitsee Pohjois-Kreikassa, Egeanmeren rannalla, ja nuorehko kaupunki onkin tunnettu satamakaupunkina. Yksi satamakaupungin tunnusmerkeistä ja kuvatuimmista kohteista sijaitseekin satamassa. Tämä korkeuksiin kohoava, yhä toiminnassa oleva majakka on käymisen arvoinen kohde jo sijaintinsakin puolesta. Tuulentuivertaman satamakierroksen jälkeen on hyvä ottaa vuokra-auto alle ja suunnata kulku noin 72 kilometrin päähän kaupungista. Retkelle kannattaa varustautua eväin, vaihtovaattein ja retkeilyvarustein, sillä tie vie Dadian, Lykofiksen ja Lefkimmin satumaiseen metsien kansallispuistoon. Luonnon monimuotoinen kirjo sykkii eläimistössä ja kasvistossa, ja puisto tarjoaa erinomaisia maisemia.

Sixt vuokra-auton vapaiden kilometrien ansiosta voit huoletta suunnata kulkusi myös suurkaupunki Thessalonikiin, noin 300 kilometrin päähän. Sixt Autovuokraamo Alexandroupolin laadukkailla ajoneuvoilla matka sujuu kuin tanssi, ja voit pysähdellä matkalla vaikkapa Kavalan massiivista akveduktia ihailemassa ja Vistonida-järven lintuja kuvailemassa. Sinä päätät reitin ja aikataulut - autonvuokraus Alexandroupolissa auttaa toteuttamaan matkaunelmasi!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä